Pie crust, standard-type, prepared from recipe, unbaked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 469 kcal -
Białko 5.7 g 11% DV 48.61% D
Tłuszcz 30.8 g 39% DV
Węglowodany 42.3 g 15% DV
Cukry 0.15 g -
Błonnik 3.4 g 12% DV 51.78% D
Woda 19.7 g -
Popiół 1.5 g -
Sód 482 mg 21% DV
Cholesterol 0 mg 0% DV

Witaminy

Cholina 5.8 mg 1.1% DV 4.5% D
Kwas foliowy 114 ug - -
Witamina A 0 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.35 mg 29% DV 124% D
Witamina B12 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.25 mg 19% DV 80.7% D
Witamina B3 (Niacyna) 2.94 mg 18% DV 78.44% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 0.16 mg 3.2% DV 13.48% D
Witamina B6 0.02 mg 1.3% DV 5.52% D
Witamina C 0 mg 0% DV 0% D
Witamina D 0 iu - -
Witamina K (filochinon) 13.2 ug 11% DV 46.91% D
Karoten, alfa 0 ug - -
Karoten, beta 0 ug - -
Kryptoksantyna, beta 0 ug - -
Folate, food 10 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 71 ug - -
Kwas foliowy 61 ug 15% DV 65.03% D
Retinol 0 ug - -
Witamina A, RAE 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B12, dodana 0 ug - -
Witamina D (D2 + D3) 0 ug 0% DV 0% D
Witamina E 0.28 mg 1.9% DV 7.96% D
Witamina E, dodana 0 mg - -

Minerały

Wapń 9 mg 0.7% DV 2.95% D
Miedź 0.08 mg 9% DV 38.38% D
Żelazo 2.57 mg 14% DV 60.89% D
Magnez 12 mg 2.9% DV 12.18% D
Mangan 0.38 mg 17% DV 71.01% D
Fosfor 60 mg 4.8% DV 20.47% D
Potas 59 mg 1.3% DV 5.35% D
Selen 18.8 ug 34% DV 146% D
Sód 482 mg 21% DV 89.37% D
Cynk 0.39 mg 3.5% DV 15.12% D
Alanina 0.18 g -
Arginina 0.23 g -
Kwas asparaginowy 0.24 g -
Cysteina 0.12 g -
Kwas glutaminowy 1.93 g -
Glicyna 0.21 g -
Histydyna 0.13 g -
Izoletyda 0.2 g -
Leucyna 0.39 g -
Lizyna 0.13 g -
Metionina 0.1 g -
Fenyloalanina 0.29 g -
Prolina 0.66 g -
Seryna 0.29 g -
Treonina 0.16 g -
Tryptofan 0.07 g -
Tyrozyna 0.17 g -
Walina 0.23 g -

Źródła