Veal, variety meats and by-products, thymus, cooked, braised - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 125 kcal | - | |
Białko | 22.67 g | 45% DV | 725% D |
Tłuszcz | 3.11 g | 4% DV | |
Węglowodany | 0 g | 0% DV | |
Woda | 73.63 g | - | |
Popiół | 2.88 g | - | |
Sód | 59 mg | 2.6% DV | |
Cholesterol | 350 mg | 117% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 209 mg | 38% DV | 609% D |
Kwas foliowy | 20 ug | - | - |
Witamina A | 0 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.05 mg | 4.5% DV | 72% D |
Witamina B12 | 2.85 ug | 119% DV | 1900% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.1 mg | 7.7% DV | 123% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.38 mg | 21% DV | 338% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 1.08 mg | 22% DV | 346% D |
Witamina B6 | 0.03 mg | 1.6% DV | 25.41% D |
Witamina C | 39.4 mg | 44% DV | 700% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 0 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 20 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 20 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 0.02 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.03 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina D3 (cholekalcyferol) | 0 ug | - | - |
Witamina E | 0.09 mg | 0.6% DV | 9.6% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 4 mg | 0.3% DV | 4.92% D |
Miedź | 0.07 mg | 8% DV | 128% D |
Żelazo | 1.24 mg | 6.9% DV | 110% D |
Magnez | 24 mg | 5.7% DV | 91.43% D |
Mangan | 0.02 mg | 0.9% DV | 14.61% D |
Fosfor | 627 mg | 50% DV | 803% D |
Potas | 435 mg | 9.3% DV | 148% D |
Selen | 21.5 ug | 39% DV | 625% D |
Sód | 59 mg | 2.6% DV | 41.04% D |
Cynk | 2.13 mg | 19% DV | 310% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.19 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.02 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 0.82 g | - | |
Kwas arachidowy | 0 g | - | |
Kwas behenowy | 0.01 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.02 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.04 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.52 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.01 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.34 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.06 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.11 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 0 g | 0% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 2.88 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 350 mg | 117% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 73.63 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central