PIZZA HUT 12" Cheese Pizza, Pan Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 280 kcal | - | |
Białko | 11.73 g | 23% DV | 168% D |
Tłuszcz | 12.56 g | 16% DV | |
Węglowodany | 29.93 g | 11% DV | |
Skrobia | 21.22 g | - | |
Cukry | 3.21 g | - | |
Błonnik | 1.7 g | 6.1% DV | 43.37% D |
Woda | 43.4 g | - | |
Popiół | 2.39 g | - | |
Sód | 624 mg | 27% DV | |
Cholesterol | 21 mg | 7% DV |
Witaminy ❯
Witamina A | 260 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.24 mg | 20% DV | 145% D |
Witamina B12 | 0.64 ug | 27% DV | 190% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.25 mg | 19% DV | 138% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.91 mg | 24% DV | 175% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.29 mg | 5.7% DV | 40.71% D |
Witamina B6 | 0.11 mg | 6.3% DV | 44.96% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina K (filochinon) | 15.5 ug | 13% DV | 92.26% D |
Więcej... ❯
Retinol | 73 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.05 mg | - | - |
Tokoferol delta | 1.15 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 3.48 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.05 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 73 ug | 8.1% DV | 57.94% D |
Witamina E | 1.06 mg | 7.1% DV | 50.48% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 0 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 208 mg | 16% DV | 114% D |
Miedź | 0.1 mg | 11% DV | 80.16% D |
Żelazo | 1.86 mg | 10% DV | 73.81% D |
Magnez | 21 mg | 5% DV | 35.71% D |
Mangan | 0.31 mg | 13% DV | 94.72% D |
Fosfor | 241 mg | 19% DV | 138% D |
Potas | 168 mg | 3.6% DV | 25.53% D |
Selen | 19.4 ug | 35% DV | 252% D |
Sód | 624 mg | 27% DV | 194% D |
Cynk | 1.63 mg | 15% DV | 106% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.39 g | - | |
Arginina | 0.45 g | - | |
Kwas asparaginowy | 0.75 g | - | |
Cysteina | 0.16 g | - | |
Kwas glutaminowy | 3.32 g | - | |
Glicyna | 0.32 g | - | |
Histydyna | 0.33 g | - | |
Izoletyda | 0.52 g | - | |
Leucyna | 1.04 g | - | |
Lizyna | 0.69 g | - | |
Metionina | 0.27 g | - | |
Fenyloalanina | 0.62 g | - | |
Prolina | 1.25 g | - | |
Seryna | 0.65 g | - | |
Treonina | 0.38 g | - | |
Tryptofan | 0.13 g | - | |
Tyrozyna | 0.48 g | - | |
Walina | 0.66 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.3 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.3 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.43 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.03 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 3 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.03 g | - | |
Kwas behenowy | 0.02 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.19 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.08 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.21 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.05 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.72 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.61 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.07 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.2 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.05 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.12 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.02 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 29.93 g | 11% DV | |
Fruktoza | 0.42 g | - | |
Galaktoza | 0.07 g | - | |
Glukoza | 0.41 g | - | |
Laktoza | 0.47 g | - | |
Maltoza | 1.83 g | - | |
Skrobia | 21.22 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Popiół | 2.39 g | - | |
Cholesterol | 21 mg | 7% DV | |
Woda | 43.4 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central