Veal, variety meats and by-products, thymus, cooked, braised - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Chart icon Kalorie według źródła

General icon Ogólne

Element Amount Daily value Density
energy-1 Energia
125 kcal - -
protein-1 Białko
22.67 g 45% DV 725% D
fat-2 Tłuszcz
3.11 g 4% DV -
carbs-1 Węglowodany
0 g 0% DV -
water-3 Woda
73.63 g - -
ash-1 Popiół
2.88 g - -
salt-1 Sód
59 mg 2.6% DV -
Cholesterol
350 mg 117% DV -

Vitamins icon Witaminy

Element Amount Daily value Density
Cholina
209 mg 38% DV 609% D
Kwas foliowy
20 ug - -
Witamina A
0 iu - -
Witamina B1 (Tiamina)
0.05 mg 4.5% DV 72% D
Witamina B12
2.85 ug 119% DV 1900% D
Witamina B2 (Ryboflawina)
0.1 mg 7.7% DV 123% D
Witamina B3 (Niacyna)
3.38 mg 21% DV 338% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
1.08 mg 22% DV 346% D
Witamina B6
0.03 mg 1.6% DV 25.41% D
Witamina C
39.4 mg 44% DV 700% D
Witamina D
0 iu - -
Witamina K (filochinon)
0 ug 0% DV 0% D

Minerals icon Minerały

Element Amount Daily value Density
Wapń
4 mg 0.3% DV 4.92% D
Miedź
0.07 mg 8% DV 128% D
Żelazo
1.24 mg 6.9% DV 110% D
Magnez
24 mg 5.7% DV 91.43% D
Mangan
0.02 mg 0.9% DV 14.61% D
Fosfor
627 mg 50% DV 803% D
Potas
435 mg 9.3% DV 148% D
Selen
21.5 ug 39% DV 625% D
Sód
59 mg 2.6% DV 41.04% D
Cynk
2.13 mg 19% DV 310% D

Brak danych

Element Amount Daily value Density
Alkohol etylowy
0 g - -
Popiół
2.88 g - -
Kofeina
0 mg - -
Cholesterol
350 mg 117% DV -
Teobromina
0 mg - -
Woda
73.63 g - -

Źródła