PIZZA HUT, breadstick, parmesan garlic - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 343 kcal | - | |
Białko | 12.2 g | 24% DV | 142% D |
Tłuszcz | 12.88 g | 17% DV | |
Węglowodany | 44.48 g | 16% DV | |
Skrobia | 38.85 g | - | |
Cukry | 1.11 g | - | |
Błonnik | 2.4 g | 8.6% DV | 49.98% D |
Woda | 28.38 g | - | |
Popiół | 2.05 g | - | |
Sód | 539 mg | 23% DV | |
Cholesterol | 7 mg | 2.3% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.49 mg | 41% DV | 240% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.56 mg | 43% DV | 251% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 7.08 mg | 44% DV | 258% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.39 mg | 7.8% DV | 45.48% D |
Witamina B6 | 0.1 mg | 6.1% DV | 35.33% D |
Witamina K (filochinon) | 21.1 ug | 18% DV | 103% D |
Więcej... ❯
Kwas foliowy, ogółem | 147 ug | - | - |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 0 ug | - | - |
Witamina K (menachinon-4) | 1.1 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 87 mg | 6.7% DV | 39.02% D |
Miedź | 0.11 mg | 12% DV | 69.32% D |
Żelazo | 4.65 mg | 26% DV | 151% D |
Magnez | 22 mg | 5.2% DV | 30.54% D |
Mangan | 0.49 mg | 21% DV | 124% D |
Fosfor | 129 mg | 10% DV | 60.17% D |
Potas | 132 mg | 2.8% DV | 16.38% D |
Selen | 22 ug | 40% DV | 233% D |
Sód | 539 mg | 23% DV | 137% D |
Cynk | 1.02 mg | 9.3% DV | 54.07% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.72 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.7 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.03 g | - | |
Omega-6 linolowy | 5.41 g | - | |
Omega-6 linolowy | 5.36 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.05 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 2.63 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 2.57 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.03 g | - | |
Kwas behenowy | 0.02 g | - | |
Kwas masłowy | 0.04 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.04 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.03 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.02 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.06 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.02 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.22 g | - | |
Kwas palmitynowy | 1.78 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.03 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.67 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.07 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.06 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.05 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.03 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 44.48 g | 16% DV | |
Fruktoza | 0 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 1.11 g | - | |
Skrobia | 38.85 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Popiół | 2.05 g | - | |
Cholesterol | 7 mg | 2.3% DV | |
Woda | 28.38 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central