PIZZA HUT, breadstick, parmesan garlic - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 343 kcal -
Białko 12.2 g 24% DV 142% D
Tłuszcz 12.88 g 17% DV
Węglowodany 44.48 g 16% DV
Skrobia 38.85 g -
Cukry 1.11 g -
Błonnik 2.4 g 8.6% DV 49.98% D
Woda 28.38 g -
Popiół 2.05 g -
Sód 539 mg 23% DV
Cholesterol 7 mg 2.3% DV

Witaminy

Witamina B1 (Tiamina) 0.49 mg 41% DV 240% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.56 mg 43% DV 251% D
Witamina B3 (Niacyna) 7.08 mg 44% DV 258% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 0.39 mg 7.8% DV 45.48% D
Witamina B6 0.1 mg 6.1% DV 35.33% D
Witamina K (filochinon) 21.1 ug 18% DV 103% D

Minerały

Wapń 87 mg 6.7% DV 39.02% D
Miedź 0.11 mg 12% DV 69.32% D
Żelazo 4.65 mg 26% DV 151% D
Magnez 22 mg 5.2% DV 30.54% D
Mangan 0.49 mg 21% DV 124% D
Fosfor 129 mg 10% DV 60.17% D
Potas 132 mg 2.8% DV 16.38% D
Selen 22 ug 40% DV 233% D
Sód 539 mg 23% DV 137% D
Cynk 1.02 mg 9.3% DV 54.07% D

Brak danych

Omega-3 ALA 0.72 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.7 g -
Omega-3 DHA 0 g -
Omega-3 EPA 0 g -
Omega-3 stearydonowy 0 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i 0 g -
Omega-6 (n-6) 0.03 g -
Omega-6 linolowy 5.41 g -
Omega-6 linolowy 5.36 g -
Omega-9 eikosenowy 0.05 g -
Omega-9 erukowy 0 g -
Omega 9 oleinowy 2.63 g -
Omega 9 oleinowy (cis) 2.57 g -
Kwas arachidowy 0.03 g -
Kwas behenowy 0.02 g -
Kwas masłowy 0.04 g -
Kwas kaprynowy 0.04 g -
Kwas kapronowy 0.03 g -
Kwas kaprylowy 0.02 g -
Kwas laurynowy 0.06 g -
Kwas lignocerynowy 0.01 g -
Kwas margarynowy 0.02 g -
Kwas mirystynowy 0.22 g -
Kwas palmitynowy 1.78 g -
Kwas pentadekanowy 0.03 g -
Kwas stearynowy 0.67 g -
Popiół 2.05 g -
Cholesterol 7 mg 2.3% DV
Woda 28.38 g -

Źródła