DOMINO'S 14" Pepperoni Pizza, Crunchy Thin Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 328 kcal | - | |
Białko | 13.88 g | 28% DV | 169% D |
Tłuszcz | 19.05 g | 24% DV | |
Węglowodany | 25.35 g | 9.2% DV | |
Skrobia | 17.97 g | - | |
Cukry | 3.65 g | - | |
Błonnik | 2.6 g | 9.3% DV | 56.62% D |
Woda | 38.53 g | - | |
Popiół | 3.19 g | - | |
Sód | 783 mg | 34% DV | |
Cholesterol | 38 mg | 13% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.11 mg | 9.2% DV | 55.89% D |
Witamina B12 | 0.81 ug | 34% DV | 206% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.11 mg | 8.5% DV | 51.59% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 2.07 mg | 13% DV | 78.89% D |
Witamina B6 | 0.08 mg | 4.7% DV | 28.69% D |
Witamina C | 1.2 mg | 1.3% DV | 8.13% D |
Więcej... ❯
Minerały ❯
Wapń | 236 mg | 18% DV | 111% D |
Miedź | 0.1 mg | 12% DV | 70.46% D |
Żelazo | 1.13 mg | 6.3% DV | 38.28% D |
Magnez | 25 mg | 6% DV | 36.3% D |
Mangan | 0.28 mg | 12% DV | 73.97% D |
Fosfor | 263 mg | 21% DV | 128% D |
Potas | 224 mg | 4.8% DV | 29.06% D |
Selen | 26 ug | 47% DV | 288% D |
Sód | 783 mg | 34% DV | 208% D |
Cynk | 1.65 mg | 15% DV | 91.46% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.37 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.36 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0.01 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.01 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.62 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.46 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.09 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0.01 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 5.4 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 5.02 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.04 g | - | |
Kwas behenowy | 0.03 g | - | |
Kwas masłowy | 0.13 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.18 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.1 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.07 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.21 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.11 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.84 g | - | |
Kwas palmitynowy | 3.94 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.09 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.81 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.08 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.3 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.26 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.06 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.07 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.03 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.04 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.39 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.08 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 25.35 g | 9.2% DV | |
Fruktoza | 0.97 g | - | |
Galaktoza | 0.08 g | - | |
Glukoza | 0.83 g | - | |
Laktoza | 0.57 g | - | |
Maltoza | 0.57 g | - | |
Skrobia | 17.97 g | - | |
Sacharoza | 0.63 g | - |
Inne ❯
Popiół | 3.19 g | - | |
Cholesterol | 38 mg | 13% DV | |
Woda | 38.53 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central