BURGER KING, CROISSAN'WICH with Sausage and Cheese - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 376 kcal | - | |
Białko | 13.73 g | 27% DV | 146% D |
Tłuszcz | 25.45 g | 33% DV | |
Węglowodany | 23 g | 8.4% DV | |
Skrobia | 17.73 g | - | |
Cukry | 3.36 g | - | |
Błonnik | 0.7 g | 2.5% DV | 13.3% D |
Woda | 35.08 g | - | |
Popiół | 2.75 g | - | |
Sód | 782 mg | 34% DV | |
Cholesterol | 43 mg | 14% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.33 mg | 27% DV | 146% D |
Witamina B12 | 0.55 ug | 23% DV | 122% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.32 mg | 24% DV | 130% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 4.09 mg | 26% DV | 136% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.65 mg | 13% DV | 69.26% D |
Witamina B6 | 0.18 mg | 11% DV | 56.95% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina K (filochinon) | 6.5 ug | 5.4% DV | 28.81% D |
Więcej... ❯
Tokoferol beta | 0.05 mg | - | - |
Tokoferol delta | 1.43 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 3.36 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina E | 0.98 mg | 6.5% DV | 34.75% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 11.6 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 107 mg | 8.2% DV | 43.78% D |
Miedź | 0.07 mg | 8% DV | 42.55% D |
Żelazo | 1.87 mg | 10% DV | 55.26% D |
Magnez | 19 mg | 4.5% DV | 24.06% D |
Mangan | 0.26 mg | 11% DV | 59.44% D |
Fosfor | 158 mg | 13% DV | 67.23% D |
Potas | 205 mg | 4.4% DV | 23.2% D |
Selen | 20.9 ug | 38% DV | 202% D |
Sód | 782 mg | 34% DV | 181% D |
Cynk | 1.43 mg | 13% DV | 69.15% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.65 g | - | |
Arginina | 0.68 g | - | |
Kwas asparaginowy | 1 g | - | |
Cysteina | 0.18 g | - | |
Kwas glutaminowy | 3.08 g | - | |
Glicyna | 0.68 g | - | |
Histydyna | 0.41 g | - | |
Izoletyda | 0.58 g | - | |
Leucyna | 1.05 g | - | |
Lizyna | 0.82 g | - | |
Metionina | 0.26 g | - | |
Fenyloalanina | 0.59 g | - | |
Prolina | 1.02 g | - | |
Seryna | 0.64 g | - | |
Treonina | 0.48 g | - | |
Tryptofan | 0.11 g | - | |
Tyrozyna | 0.46 g | - | |
Walina | 0.69 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.15 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.15 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.82 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.13 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 11.43 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.05 g | - | |
Kwas behenowy | 0.01 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.09 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.04 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.11 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.08 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.52 g | - | |
Kwas palmitynowy | 5.04 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.05 g | - | |
Kwas stearynowy | 2.61 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.44 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.08 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.06 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 23 g | 8.4% DV | |
Fruktoza | 0.93 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0.75 g | - | |
Laktoza | 0.89 g | - | |
Maltoza | 0.79 g | - | |
Skrobia | 17.73 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Popiół | 2.75 g | - | |
Cholesterol | 43 mg | 14% DV | |
Woda | 35.08 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central