BURGER KING, Vanilla Shake - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 168 kcal | - | |
Białko | 3.19 g | 6.4% DV | 75.95% D |
Tłuszcz | 8.74 g | 11% DV | |
Węglowodany | 19.03 g | 6.9% DV | |
Skrobia | 1 g | - | |
Cukry | 11.67 g | - | |
Woda | 68.13 g | - | |
Popiół | 0.91 g | - | |
Sód | 100 mg | 4.3% DV | |
Cholesterol | 31 mg | 10% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina B12 | 0.36 ug | 15% DV | 179% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.18 mg | 14% DV | 165% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.09 mg | 0.6% DV | 6.7% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.62 mg | 12% DV | 148% D |
Witamina B6 | 0.03 mg | 1.8% DV | 21.01% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Więcej... ❯
Witamina E | 0.32 mg | 2.1% DV | 25.4% D |
Minerały ❯
Wapń | 104 mg | 8% DV | 95.24% D |
Miedź | 0.19 mg | 21% DV | 251% D |
Żelazo | 0.42 mg | 2.3% DV | 27.78% D |
Magnez | 12 mg | 2.9% DV | 34.01% D |
Mangan | 0.06 mg | 2.7% DV | 31.57% D |
Fosfor | 97 mg | 7.8% DV | 92.38% D |
Potas | 153 mg | 3.3% DV | 38.75% D |
Selen | 3.2 ug | 5.8% DV | 69.26% D |
Sód | 100 mg | 4.3% DV | 51.76% D |
Cynk | 0.67 mg | 6.1% DV | 72.51% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.03 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.26 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.01 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 2.2 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 2 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.01 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas masłowy | 0.2 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.23 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.15 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.09 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.25 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.05 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.83 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.39 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.08 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.04 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.07 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.17 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.14 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.05 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.03 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.21 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.06 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 19.03 g | 6.9% DV | |
Fruktoza | 0 g | - | |
Galaktoza | 0.13 g | - | |
Glukoza | 0 g | - | |
Laktoza | 4.26 g | - | |
Maltoza | 0 g | - | |
Skrobia | 1 g | - | |
Sacharoza | 7.28 g | - |
Inne ❯
Popiół | 0.91 g | - | |
Cholesterol | 31 mg | 10% DV | |
Woda | 68.13 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central