Pie crust, standard-type, prepared from recipe, baked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 527 kcal -
Białko 6.4 g 13% DV 48.58% D
Tłuszcz 34.6 g 44% DV
Węglowodany 47.5 g 17% DV
Cukry 0.17 g -
Błonnik 1.7 g 6.1% DV 23.04% D
Woda 9.8 g -
Popiół 1.7 g -
Sód 542 mg 24% DV
Cholesterol 0 mg 0% DV

Witaminy

Cholina 6.2 mg 1.1% DV 4.28% D
Kwas foliowy 106 ug - -
Witamina A 0 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.39 mg 33% DV 124% D
Witamina B12 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.28 mg 21% DV 80.86% D
Witamina B3 (Niacyna) 3.31 mg 21% DV 78.44% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 0.18 mg 3.5% DV 13.43% D
Witamina B6 0.03 mg 1.5% DV 5.58% D
Witamina C 0 mg 0% DV 0% D
Witamina K (filochinon) 14.8 ug 12% DV 46.81% D
Karoten, alfa 0 ug - -
Karoten, beta 0 ug - -
Kryptoksantyna, beta 0 ug - -
Folate, food 11 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 67 ug - -
Kwas foliowy 56 ug 14% DV 53.13% D
Retinol 0 ug - -
Witamina A, RAE 0 ug 0% DV 0% D
Witamina E 0.31 mg 2.1% DV 7.84% D

Minerały

Wapń 10 mg 0.8% DV 2.92% D
Miedź 0.09 mg 10% DV 38.37% D
Żelazo 2.89 mg 16% DV 60.93% D
Magnez 14 mg 3.3% DV 12.65% D
Mangan 0.43 mg 19% DV 70.95% D
Fosfor 67 mg 5.4% DV 20.34% D
Potas 67 mg 1.4% DV 5.41% D
Selen 21.1 ug 38% DV 146% D
Sód 542 mg 24% DV 89.43% D
Cynk 0.44 mg 4% DV 15.18% D
Alanina 0.21 g -
Arginina 0.26 g -
Kwas asparaginowy 0.27 g -
Cysteina 0.14 g -
Kwas glutaminowy 2.17 g -
Glicyna 0.23 g -
Histydyna 0.14 g -
Izoletyda 0.22 g -
Leucyna 0.44 g -
Lizyna 0.14 g -
Metionina 0.11 g -
Fenyloalanina 0.32 g -
Prolina 0.75 g -
Seryna 0.32 g -
Treonina 0.18 g -
Tryptofan 0.08 g -
Tyrozyna 0.19 g -
Walina 0.26 g -
Popiół 1.7 g -
Kofeina 0 mg -
Cholesterol 0 mg 0% DV
Teobromina 0 mg -
Woda 9.8 g -

Źródła