Bologna, pork, turkey and beef - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 336 kcal | - | |
Białko | 11.56 g | 23% DV | 138% D |
Tłuszcz | 29.25 g | 38% DV | |
Węglowodany | 6.66 g | 2.4% DV | |
Cukry | 1.35 g | - | |
Woda | 45.37 g | - | |
Popiół | 7.15 g | - | |
Sód | 1055 mg | 46% DV | |
Cholesterol | 75 mg | 25% DV |
Witaminy ❯
Kwas foliowy | 4 ug | - | - |
Witamina A | 0 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.15 mg | 13% DV | 75.4% D |
Witamina B12 | 1.08 ug | 45% DV | 268% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.15 mg | 12% DV | 68.68% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.31 mg | 21% DV | 123% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.36 mg | 7.2% DV | 42.86% D |
Witamina B6 | 0.39 mg | 23% DV | 136% D |
Witamina C | 11 mg | 12% DV | 72.75% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 0 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 4 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 4 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Minerały ❯
Wapń | 31 mg | 2.4% DV | 14.19% D |
Miedź | 0.09 mg | 10% DV | 61.51% D |
Fluor, F | 36 ug | - | - |
Żelazo | 1.2 mg | 6.7% DV | 39.68% D |
Magnez | 14 mg | 3.3% DV | 19.84% D |
Mangan | 0.27 mg | 12% DV | 68.58% D |
Fosfor | 128 mg | 10% DV | 60.95% D |
Potas | 222 mg | 4.7% DV | 28.12% D |
Selen | 12.4 ug | 23% DV | 134% D |
Sód | 1055 mg | 46% DV | 273% D |
Cynk | 2.22 mg | 20% DV | 120% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.72 g | - | |
Arginina | 0.91 g | - | |
Kwas asparaginowy | 1.14 g | - | |
Cysteina | 0.14 g | - | |
Kwas glutaminowy | 1.89 g | - | |
Glicyna | 0.66 g | - | |
Histydyna | 0.36 g | - | |
Izoletyda | 0.54 g | - | |
Leucyna | 0.94 g | - | |
Lizyna | 1.02 g | - | |
Metionina | 0.3 g | - | |
Fenyloalanina | 0.47 g | - | |
Prolina | 0.52 g | - | |
Seryna | 0.49 g | - | |
Treonina | 0.51 g | - | |
Tryptofan | 0.13 g | - | |
Tyrozyna | 0.39 g | - | |
Walina | 0.61 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.29 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.17 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.14 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 11.5 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.06 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.07 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.65 g | - | |
Kwas palmitynowy | 7.09 g | - | |
Kwas stearynowy | 3.8 g | - |
Więcej... ❯
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 1.15 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.05 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 6.66 g | 2.4% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 7.15 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 75 mg | 25% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 45.37 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central