Dressing, honey mustard, fat-free - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 169 kcal | - | |
Białko | 1.07 g | 2.1% DV | 25.33% D |
Tłuszcz | 1.47 g | 1.9% DV | |
Węglowodany | 38.43 g | 14% DV | |
Cukry | 17.75 g | - | |
Błonnik | 1.2 g | 4.3% DV | 50.72% D |
Woda | 56.17 g | - | |
Popiół | 2.86 g | - | |
Sód | 1004 mg | 44% DV | |
Cholesterol | 1 mg | 0.3% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 5.5 mg | 1% DV | 11.83% D |
Kwas foliowy | 9 ug | - | - |
Witamina A | 18 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.04 mg | 3.6% DV | 42.41% D |
Witamina B12 | 0.02 ug | 0.8% DV | 9.86% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.02 mg | 1.6% DV | 19.12% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.15 mg | 0.9% DV | 11.17% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.07 mg | 1.5% DV | 17.51% D |
Witamina B6 | 0.05 mg | 3.1% DV | 36.9% D |
Witamina C | 2.1 mg | 2.3% DV | 27.61% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 0.3 ug | 0.3% DV | 2.96% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 2 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 9 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 9 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 4 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 5 ug | 0.6% DV | 6.57% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.8 mg | 5.3% DV | 63.12% D |
Witamina E, dodana | 0.65 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 24 mg | 1.8% DV | 21.85% D |
Miedź | 0.04 mg | 4.4% DV | 52.6% D |
Żelazo | 0.36 mg | 2% DV | 23.67% D |
Magnez | 13 mg | 3.1% DV | 36.63% D |
Mangan | 0.12 mg | 5% DV | 59.17% D |
Fosfor | 37 mg | 3% DV | 35.03% D |
Potas | 69 mg | 1.5% DV | 17.37% D |
Selen | 6.2 ug | 11% DV | 133% D |
Sód | 1004 mg | 44% DV | 517% D |
Cynk | 0.29 mg | 2.6% DV | 31.2% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.1 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.17 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.1 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0.24 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 0.34 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.01 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas masłowy | 0.02 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.01 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.01 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.01 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.01 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.05 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.16 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.07 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 38.43 g | 14% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 2.86 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 1 mg | 0.3% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 56.17 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central