Dumpling, potato- or cheese-filled, frozen - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 195 kcal | - | |
Białko | 5.26 g | 11% DV | 108% D |
Tłuszcz | 6.14 g | 7.9% DV | |
Węglowodany | 29.64 g | 11% DV | |
Cukry | 1.75 g | - | |
Błonnik | 0.9 g | 3.2% DV | 32.97% D |
Woda | 57.25 g | - | |
Popiół | 1.7 g | - | |
Sód | 474 mg | 21% DV | |
Cholesterol | 4 mg | 1.3% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 9.6 mg | 1.7% DV | 17.9% D |
Kwas foliowy | 100 ug | - | - |
Witamina A | 11 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.29 mg | 24% DV | 250% D |
Witamina B12 | 0.08 ug | 3.3% DV | 34.19% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.22 mg | 17% DV | 175% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 2.2 mg | 14% DV | 141% D |
Witamina B6 | 0.06 mg | 3.6% DV | 37.41% D |
Witamina C | 5.3 mg | 5.9% DV | 60.4% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 7.9 ug | 6.6% DV | 67.52% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 1 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 12 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 64 ug | - | - |
Kwas foliowy | 52 ug | 13% DV | 133% D |
Retinol | 3 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 3 ug | 0.3% DV | 3.42% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.98 mg | 6.5% DV | 67.01% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 35 mg | 2.7% DV | 27.61% D |
Miedź | 0.06 mg | 7% DV | 71.79% D |
Żelazo | 1.26 mg | 7% DV | 71.79% D |
Magnez | 16 mg | 3.8% DV | 39.07% D |
Fosfor | 79 mg | 6.3% DV | 64.82% D |
Potas | 107 mg | 2.3% DV | 23.35% D |
Selen | 13.4 ug | 24% DV | 250% D |
Sód | 474 mg | 21% DV | 211% D |
Cynk | 0.44 mg | 4% DV | 41.03% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.27 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.97 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.01 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 1.23 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.02 g | - | |
Kwas behenowy | 0.02 g | - | |
Kwas masłowy | 0.02 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.01 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.01 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.02 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.05 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.81 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.35 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 13:0 | 0 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 29.64 g | 11% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 1.7 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 4 mg | 1.3% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 57.25 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central