Dumpling, potato- or cheese-filled, frozen - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
|
195 kcal | - | - |
|
5.26 g | 11% DV | 108% D |
|
6.14 g | 7.9% DV | - |
|
29.64 g | 11% DV | - |
|
1.75 g | - | - |
|
0.9 g | 3.2% DV | 32.97% D |
|
57.25 g | - | - |
|
1.7 g | - | - |
|
474 mg | 21% DV | - |
Cholesterol
|
4 mg | 1.3% DV | - |
Witaminy
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Cholina
|
9.6 mg | 1.7% DV | 17.9% D |
Kwas foliowy
|
100 ug | - | - |
Witamina A
|
11 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina)
|
0.29 mg | 24% DV | 250% D |
Witamina B12
|
0.08 ug | 3.3% DV | 34.19% D |
Witamina B2 (Ryboflawina)
|
0.22 mg | 17% DV | 175% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
2.2 mg | 14% DV | 141% D |
Witamina B6
|
0.06 mg | 3.6% DV | 37.41% D |
Witamina C
|
5.3 mg | 5.9% DV | 60.4% D |
Witamina D
|
0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon)
|
7.9 ug | 6.6% DV | 67.52% D |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Karoten, alfa
|
0 ug | - | - |
Karoten, beta
|
1 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta
|
0 ug | - | - |
Folate, food
|
12 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem
|
64 ug | - | - |
Kwas foliowy
|
52 ug | 13% DV | 133% D |
Retinol
|
3 ug | - | - |
Witamina A, RAE
|
3 ug | 0.3% DV | 3.42% D |
Witamina B12, dodana
|
0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3)
|
0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E
|
0.98 mg | 6.5% DV | 67.01% D |
Witamina E, dodana
|
0 mg | - | - |
Minerały
❯
Aminokwasy
❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Omega-3 ALA
|
0.27 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
2.97 g | - | - |
Omega-9 eikosenowy
|
0.01 g | - | - |
Omega-9 erukowy
|
0 g | - | - |
Omega 9 oleinowy
|
1.23 g | - | - |
Kwas arachidowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas behenowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas masłowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas lignocerynowy
|
0 g | - | - |
Kwas margarynowy
|
0 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0.05 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
0.81 g | - | - |
Kwas pentadekanowy
|
0 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
0.35 g | - | - |
Nasycone kwasy tłuszczowe 13:0
|
0 g | - | - |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1
|
0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA)
|
0 g | - | - |
Węglowodany
❯
Total (complex+sugars)
|
29.64 g | 11% DV | - |
Inne
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Alkohol etylowy
|
0 g | - | - |
Popiół
|
1.7 g | - | - |
Kofeina
|
0 mg | - | - |
Cholesterol
|
4 mg | 1.3% DV | - |
Teobromina
|
0 mg | - | - |
Woda
|
57.25 g | - | - |
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 70. Category: -