Cookies, oatmeal, with raisins - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Energia
|
441 kcal | - | - |
Białko
|
5.86 g | 12% DV | 53.15% D |
Tłuszcz
|
15.76 g | 20% DV | - |
Węglowodany
|
68.95 g | 25% DV | - |
Skrobia
|
31.11 g | - | - |
Cukry
|
33.14 g | - | - |
Błonnik
|
3.3 g | 12% DV | 53.45% D |
Woda
|
7.98 g | - | - |
Popiół
|
1.44 g | - | - |
Sód
|
322 mg | 14% DV | - |
Witaminy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Witamina B1 (Tiamina)
|
0.28 mg | 23% DV | 106% D |
Witamina B2 (Ryboflawina)
|
0.22 mg | 17% DV | 75.35% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
2.07 mg | 13% DV | 58.7% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
|
0.4 mg | 7.9% DV | 36.01% D |
Witamina B6
|
0.07 mg | 4% DV | 18.14% D |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Folate, food
|
35 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem
|
35 ug | - | - |
Minerały ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Wapń
|
28 mg | 2.2% DV | 9.77% D |
Miedź
|
0.14 mg | 15% DV | 70.04% D |
Żelazo
|
2.3 mg | 13% DV | 57.95% D |
Magnez
|
34 mg | 8.1% DV | 36.71% D |
Mangan
|
0.8 mg | 35% DV | 158% D |
Fosfor
|
114 mg | 9.1% DV | 41.36% D |
Potas
|
230 mg | 4.9% DV | 22.19% D |
Selen
|
5.9 ug | 11% DV | 48.65% D |
Sód
|
322 mg | 14% DV | 63.49% D |
Cynk
|
0.65 mg | 5.9% DV | 26.8% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Omega-3 ALA
|
0.75 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA)
|
0.72 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i
|
0 g | - | - |
Omega-6 (n-6)
|
0.03 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
5.33 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
5.3 g | - | - |
Omega-9 eikosenowy
|
0.07 g | - | - |
Omega-9 erukowy
|
0.01 g | - | - |
Omega 9 oleinowy
|
4.18 g | - | - |
Omega 9 oleinowy (cis)
|
4.16 g | - | - |
Kwas arachidowy
|
0.05 g | - | - |
Kwas behenowy
|
0.04 g | - | - |
Kwas masłowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0.06 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0.05 g | - | - |
Kwas lignocerynowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas margarynowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0.07 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
3.31 g | - | - |
Kwas pentadekanowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
1.78 g | - | - |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1
|
0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c
|
0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1
|
0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c
|
0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs
|
0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4
|
0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA)
|
0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t
|
0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t
|
0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane)
|
0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t
|
0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Inne ❯
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 70. Category: -