Babyfood, dinner, beef noodle, strained - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 63 kcal | - | |
Białko | 2.44 g | 4.9% DV | 155% D |
Tłuszcz | 2.26 g | 2.9% DV | |
Węglowodany | 8.18 g | 3% DV | |
Cukry | 1.42 g | - | |
Błonnik | 1.3 g | 4.6% DV | 147% D |
Woda | 86.84 g | - | |
Popiół | 0.28 g | - | |
Sód | 15 mg | 0.7% DV | |
Cholesterol | 8 mg | 2.7% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 8.6 mg | 1.6% DV | 49.64% D |
Kwas foliowy | 11 ug | - | - |
Witamina A | 716 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.04 mg | 2.9% DV | 92.59% D |
Witamina B12 | 0.19 ug | 7.9% DV | 251% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.04 mg | 2.7% DV | 85.47% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.62 mg | 3.9% DV | 122% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.1 mg | 2% DV | 64.13% D |
Witamina B6 | 0.04 mg | 2.1% DV | 67.23% D |
Witamina C | 0.1 mg | 0.1% DV | 3.53% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 1.6 ug | 1.3% DV | 42.33% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 159 ug | - | - |
Karoten, beta | 350 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 4 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 8 ug | - | - |
Kwas foliowy | 4 ug | 1% DV | 31.75% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 36 ug | 4% DV | 127% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina D3 (cholekalcyferol) | 0 ug | - | - |
Witamina E | 0.31 mg | 2.1% DV | 65.61% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 10 mg | 0.8% DV | 24.42% D |
Miedź | 0.05 mg | 5.6% DV | 176% D |
Żelazo | 0.41 mg | 2.3% DV | 72.31% D |
Magnez | 10 mg | 2.4% DV | 75.59% D |
Mangan | 0.12 mg | 5.2% DV | 166% D |
Fosfor | 38 mg | 3% DV | 96.51% D |
Potas | 87 mg | 1.9% DV | 58.76% D |
Selen | 3.6 ug | 6.5% DV | 208% D |
Sód | 15 mg | 0.7% DV | 20.7% D |
Cynk | 0.6 mg | 5.5% DV | 173% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.02 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.11 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 0.82 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.01 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.07 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.52 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.3 g | - |
Więcej... ❯
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.08 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 8.18 g | 3% DV | |
Fruktoza | 0.18 g | - | |
Glukoza | 0.23 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 0.51 g | - | |
Sacharoza | 0.5 g | - |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 0.28 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 8 mg | 2.7% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 86.84 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central