Pepperidge Farm, Goldfish, Baked Snack Crackers, Pizza - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 469 kcal | - | |
Białko | 9.67 g | 19% DV | 82.47% D |
Tłuszcz | 18.93 g | 24% DV | |
Węglowodany | 65.11 g | 24% DV | |
Skrobia | 61.33 g | - | |
Cukry | 0.86 g | - | |
Błonnik | 3.5 g | 13% DV | 53.3% D |
Woda | 3.51 g | - | |
Popiół | 2.79 g | - | |
Sód | 815 mg | 35% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.78 mg | 65% DV | 275% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.57 mg | 43% DV | 185% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 6.79 mg | 42% DV | 181% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.67 mg | 13% DV | 57.14% D |
Więcej... ❯
Minerały ❯
Wapń | 93 mg | 7.2% DV | 30.51% D |
Miedź | 0.16 mg | 18% DV | 76.29% D |
Żelazo | 4.87 mg | 27% DV | 115% D |
Magnez | 28 mg | 6.7% DV | 28.43% D |
Mangan | 0.55 mg | 24% DV | 102% D |
Fosfor | 173 mg | 14% DV | 59.02% D |
Potas | 326 mg | 6.9% DV | 29.58% D |
Sód | 815 mg | 35% DV | 151% D |
Cynk | 1.04 mg | 9.5% DV | 40.32% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.47 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.45 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.02 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.56 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.53 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.2 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 10.78 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 10.74 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.11 g | - | |
Kwas behenowy | 0.05 g | - | |
Kwas masłowy | 0.03 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.03 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.02 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.01 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.04 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.03 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.02 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.14 g | - | |
Kwas palmitynowy | 1.17 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.02 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.48 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.08 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.08 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.04 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 65.11 g | 24% DV | |
Fruktoza | 0 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0.3 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 0.56 g | - | |
Skrobia | 61.33 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central