Pepperidge Farm, Goldfish, Baked Snack Crackers, Pizza - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
|
469 kcal | - | - |
|
9.67 g | 19% DV | 82.47% D |
|
18.93 g | 24% DV | - |
|
65.11 g | 24% DV | - |
|
61.33 g | - | - |
|
0.86 g | - | - |
|
3.5 g | 13% DV | 53.3% D |
|
3.51 g | - | - |
|
2.79 g | - | - |
|
815 mg | 35% DV | - |
Witaminy
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Witamina B1 (Tiamina)
|
0.78 mg | 65% DV | 275% D |
Witamina B2 (Ryboflawina)
|
0.57 mg | 43% DV | 185% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
6.79 mg | 42% DV | 181% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
|
0.67 mg | 13% DV | 57.14% D |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|
Minerały
❯
Aminokwasy
❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Omega-3 ALA
|
0.47 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA)
|
0.45 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i
|
0 g | - | - |
Omega-6 (n-6)
|
0.02 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
3.56 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
3.53 g | - | - |
Omega-9 eikosenowy
|
0.2 g | - | - |
Omega-9 erukowy
|
0 g | - | - |
Omega 9 oleinowy
|
10.78 g | - | - |
Omega 9 oleinowy (cis)
|
10.74 g | - | - |
Kwas arachidowy
|
0.11 g | - | - |
Kwas behenowy
|
0.05 g | - | - |
Kwas masłowy
|
0.03 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0.03 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0.04 g | - | - |
Kwas lignocerynowy
|
0.03 g | - | - |
Kwas margarynowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0.14 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
1.17 g | - | - |
Kwas pentadekanowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
0.48 g | - | - |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1
|
0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1
|
0.08 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c
|
0.08 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1
|
0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c
|
0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs
|
0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c
|
0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA)
|
0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t
|
0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t
|
0.04 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane)
|
0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t
|
0 g | - | - |
Węglowodany
❯
Inne
❯
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 70. Category: -