Pepperidge Farm, Goldfish, Baked Snack Crackers, Parmesan - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 459 kcal | - | |
Białko | 11.16 g | 22% DV | 97.25% D |
Tłuszcz | 17.29 g | 22% DV | |
Węglowodany | 64.7 g | 24% DV | |
Cukry | 0.83 g | - | |
Błonnik | 3.5 g | 13% DV | 54.47% D |
Woda | 3.33 g | - | |
Popiół | 3.51 g | - | |
Sód | 1187 mg | 52% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.84 mg | 70% DV | 305% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.46 mg | 36% DV | 155% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 5.89 mg | 37% DV | 160% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.58 mg | 12% DV | 50.54% D |
Witamina B6 | 0.08 mg | 4.7% DV | 20.5% D |
Więcej... ❯
Minerały ❯
Wapń | 101 mg | 7.8% DV | 33.85% D |
Miedź | 0.14 mg | 15% DV | 67.3% D |
Żelazo | 4.45 mg | 25% DV | 108% D |
Magnez | 24 mg | 5.7% DV | 24.9% D |
Mangan | 0.56 mg | 24% DV | 106% D |
Fosfor | 204 mg | 16% DV | 71.11% D |
Potas | 168 mg | 3.6% DV | 15.58% D |
Sód | 1187 mg | 52% DV | 225% D |
Cynk | 1.32 mg | 12% DV | 52.29% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.38 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.36 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.01 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.03 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.99 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.16 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0.01 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 8.91 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 8.86 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.09 g | - | |
Kwas behenowy | 0.04 g | - | |
Kwas masłowy | 0.05 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.07 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.04 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.03 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.08 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.03 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.02 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.26 g | - | |
Kwas palmitynowy | 1.38 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.03 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.52 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.09 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.09 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.05 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 64.7 g | 24% DV | |
Fruktoza | 0 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0.24 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 0.59 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central