Dip z bakłażana - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

This item comes from dietary surveys (specifically FNDDS) which offer detailed insights into the nutrients and components of everyday foods and drinks. It may not necessarily represent a single basic product, but rather a composite dish made from multiple ingredients.

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 162 kcal -
Białko 4.26 g 8.5% DV 105% D
Tłuszcz 13.25 g 17% DV
Węglowodany 9.56 g 3.5% DV
Cukry 2.81 g -
Błonnik 4.1 g 15% DV 181% D
Woda 70.9 g -
Sód 219 mg 9.5% DV
Cholesterol 0 mg 0% DV

Witaminy

Cholina 11 mg 2% DV 24.69% D
Kwas foliowy 37 ug - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.28 mg 23% DV 283% D
Witamina B12 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.12 mg 9.5% DV 117% D
Witamina B3 (Niacyna) 1.55 mg 9.7% DV 120% D
Witamina B6 0.11 mg 6.2% DV 76.98% D
Witamina C 7.1 mg 7.9% DV 97.39% D
Witamina K (filochinon) 24 ug 20% DV 247% D
Karoten, alfa 0 ug - -
Karoten, beta 82 ug - -
Kryptoksantyna, beta 0 ug - -
Folate, food 37 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 37 ug - -
Kwas foliowy 0 ug 0% DV 0% D
Retinol 0 ug - -
Witamina A, RAE 7 ug 0.8% DV 9.6% D
Witamina B12, dodana 0 ug - -
Witamina D (D2 + D3) 0 ug 0% DV 0% D
Witamina E 0.77 mg 5.1% DV 63.37% D
Witamina E, dodana 0 mg - -

Minerały

Wapń 97 mg 7.5% DV 92.12% D
Miedź 0.39 mg 43% DV 531% D
Żelazo 2.08 mg 12% DV 143% D
Magnez 30 mg 7.1% DV 88.18% D
Fosfor 167 mg 13% DV 165% D
Potas 265 mg 5.6% DV 69.61% D
Selen 7.2 ug 13% DV 162% D
Sód 219 mg 9.5% DV 118% D
Cynk 1.07 mg 9.7% DV 120% D

Brak danych

Źródła