Asian stir fry vegetables, cooked, no added fat - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

This item comes from dietary surveys (specifically FNDDS) which offer detailed insights into the nutrients and components of everyday foods and drinks. It may not necessarily represent a single basic product, but rather a composite dish made from multiple ingredients.

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 48 kcal -
Białko 2.08 g 4.2% DV 173% D
Tłuszcz 0.28 g 0.4% DV
Węglowodany 9.74 g 3.5% DV
Cukry 3.63 g -
Błonnik 2.9 g 10% DV 432% D
Woda 86.92 g -
Sód 137 mg 6% DV
Cholesterol 0 mg 0% DV

Witaminy

Cholina 17.3 mg 3.1% DV 131% D
Kwas foliowy 30 ug - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.06 mg 4.8% DV 198% D
Witamina B12 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.08 mg 6.2% DV 260% D
Witamina B3 (Niacyna) 0.67 mg 4.2% DV 175% D
Witamina B6 0.18 mg 11% DV 439% D
Witamina C 34.6 mg 38% DV 1602% D
Witamina K (filochinon) 38.3 ug 32% DV 1330% D
Karoten, alfa 874 ug - -
Karoten, beta 2279 ug - -
Kryptoksantyna, beta 1 ug - -
Folate, food 30 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 30 ug - -
Kwas foliowy 0 ug 0% DV 0% D
Retinol 0 ug - -
Witamina A, RAE 226 ug 25% DV 1046% D
Witamina B12, dodana 0 ug - -
Witamina D (D2 + D3) 0 ug 0% DV 0% D
Witamina E 0.48 mg 3.2% DV 133% D
Witamina E, dodana 0 mg - -

Minerały

Wapń 37 mg 2.8% DV 119% D
Miedź 0.08 mg 8.9% DV 370% D
Żelazo 1.09 mg 6.1% DV 252% D
Magnez 18 mg 4.3% DV 179% D
Fosfor 48 mg 3.8% DV 160% D
Potas 262 mg 5.6% DV 232% D
Selen 0.8 ug 1.5% DV 60.61% D
Sód 137 mg 6% DV 248% D
Cynk 0.4 mg 3.6% DV 152% D

Brak danych

Źródła