Bacon and beef sticks - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Chart icon Kalorie według źródła

General icon Ogólne

Element Amount Daily value Density
energy-1 Energia
517 kcal - -
protein-1 Białko
29.1 g 58% DV 225% D
fat-2 Tłuszcz
44.2 g 57% DV -
carbs-1 Węglowodany
0.8 g 0.3% DV -
sugars-3 Cukry
0.8 g - -
water-3 Woda
21.6 g - -
ash-1 Popiół
4.3 g - -
salt-1 Sód
1420 mg 62% DV -
Cholesterol
102 mg 34% DV -

Vitamins icon Witaminy

Element Amount Daily value Density
Kwas foliowy
2 ug - -
Witamina A
0 iu - -
Witamina B1 (Tiamina)
0.6 mg 50% DV 193% D
Witamina B12
1.9 ug 79% DV 306% D
Witamina B2 (Ryboflawina)
0.29 mg 22% DV 84.81% D
Witamina B3 (Niacyna)
4.87 mg 30% DV 118% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
1.06 mg 21% DV 82.01% D
Witamina B6
0.5 mg 29% DV 114% D
Witamina C
0 mg 0% DV 0% D
Witamina K (filochinon)
1.6 ug 1.3% DV 5.16% D
Element Amount Daily value Density
Karoten, alfa
0 ug - -
Karoten, beta
0 ug - -
Kryptoksantyna, beta
0 ug - -
Folate, food
2 ug - -
Kwas foliowy, ogółem
2 ug - -
Kwas foliowy
0 ug 0% DV 0% D
Retinol
0 ug - -
Witamina A, RAE
0 ug 0% DV 0% D

Minerals icon Minerały

Element Amount Daily value Density
Wapń
14 mg 1.1% DV 4.17% D
Miedź
0.08 mg 8.9% DV 34.39% D
Żelazo
1.86 mg 10% DV 39.97% D
Magnez
17 mg 4% DV 15.66% D
Mangan
0.04 mg 1.7% DV 6.39% D
Fosfor
142 mg 11% DV 43.95% D
Potas
385 mg 8.2% DV 31.69% D
Selen
26.1 ug 47% DV 184% D
Sód
1420 mg 62% DV 239% D
Cynk
3.23 mg 29% DV 114% D
Element Amount Daily value Density
Alanina
1.48 g - -
Arginina
1.52 g - -
Kwas asparaginowy
2.07 g - -
Cysteina
0.26 g - -
Kwas glutaminowy
3.38 g - -
Glicyna
1.64 g - -
Histydyna
0.7 g - -
Izoletyda
0.97 g - -
Leucyna
1.73 g - -
Lizyna
1.82 g - -
Metionina
0.59 g - -
Fenyloalanina
0.87 g - -
Prolina
1.19 g - -
Seryna
0.94 g - -
Treonina
0.96 g - -
Tryptofan
0.21 g - -
Tyrozyna
0.71 g - -
Walina
1.08 g - -
Total (complex+sugars)
0.8 g 0.3% DV -
Element Amount Daily value Density
Alkohol etylowy
0 g - -
Popiół
4.3 g - -
Kofeina
0 mg - -
Cholesterol
102 mg 34% DV -
Teobromina
0 mg - -
Woda
21.6 g - -

Źródła