Pizza, meat and vegetable topping, rising crust, frozen, cooked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 271 kcal | - | |
Białko | 12.63 g | 25% DV | 186% D |
Tłuszcz | 11.75 g | 15% DV | |
Węglowodany | 28.78 g | 10% DV | |
Skrobia | 19.76 g | - | |
Cukry | 7.26 g | - | |
Błonnik | 2.3 g | 8.2% DV | 60.62% D |
Woda | 44.24 g | - | |
Popiół | 2.61 g | - | |
Sód | 640 mg | 28% DV | |
Cholesterol | 19 mg | 6.3% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 24.3 mg | 4.4% DV | 32.61% D |
Kwas foliowy | 98 ug | - | - |
Witamina A | 355 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.25 mg | 21% DV | 154% D |
Witamina B12 | 0.8 ug | 33% DV | 246% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.21 mg | 16% DV | 117% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 2.16 mg | 13% DV | 99.4% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.44 mg | 8.7% DV | 64.21% D |
Witamina B6 | 0.14 mg | 8.2% DV | 60.78% D |
Witamina C | 4.2 mg | 4.7% DV | 34.44% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 6.7 ug | 5.6% DV | 41.21% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 92 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 29 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 70 ug | - | - |
Kwas foliowy | 41 ug | 10% DV | 75.65% D |
Retinol | 61 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 68 ug | 7.6% DV | 55.76% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.92 mg | 6.1% DV | 45.26% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 155 mg | 12% DV | 87.99% D |
Miedź | 0.21 mg | 23% DV | 172% D |
Żelazo | 1.36 mg | 7.6% DV | 55.76% D |
Magnez | 27 mg | 6.4% DV | 47.44% D |
Mangan | 0.32 mg | 14% DV | 104% D |
Fosfor | 211 mg | 17% DV | 125% D |
Potas | 189 mg | 4% DV | 29.68% D |
Selen | 11.6 ug | 21% DV | 156% D |
Sód | 640 mg | 28% DV | 205% D |
Cynk | 1.87 mg | 17% DV | 125% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.17 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0.03 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.67 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.05 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 4.02 g | - | |
Kwas masłowy | 0.16 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.1 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.03 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.04 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.13 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.43 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.42 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.29 g | - |
Więcej... ❯
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.28 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 28.78 g | 10% DV | |
Fruktoza | 1.7 g | - | |
Galaktoza | 0.16 g | - | |
Glukoza | 3 g | - | |
Maltoza | 2.4 g | - | |
Skrobia | 19.76 g | - |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 2.61 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 19 mg | 6.3% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 44.24 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central