Puddings, vanilla, dry mix, regular, prepared with 2% milk - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Chart icon Kalorie według źródła

General icon Ogólne

Element Amount Daily value Density
energy-1 Energia
101 kcal - -
protein-1 Białko
2.94 g 5.9% DV 116% D
fat-2 Tłuszcz
1.73 g 2.2% DV -
carbs-1 Węglowodany
18.53 g 6.7% DV -
water-3 Woda
75.86 g - -
ash-1 Popiół
0.95 g - -
salt-1 Sód
159 mg 6.9% DV -
Cholesterol
7 mg 2.3% DV -

Vitamins icon Witaminy

Element Amount Daily value Density
Kwas foliowy
4 ug - -
Witamina A
160 iu - -
Witamina B1 (Tiamina)
0.03 mg 2.6% DV 51.16% D
Witamina B12
0.25 ug 10% DV 206% D
Witamina B2 (Ryboflawina)
0.15 mg 11% DV 222% D
Witamina B3 (Niacyna)
0.08 mg 0.5% DV 9.28% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
0.28 mg 5.6% DV 110% D
Witamina B6
0.03 mg 2% DV 39.6% D
Witamina C
0.7 mg 0.8% DV 15.4% D
Witamina D
35 iu - -
Element Amount Daily value Density
Karoten, beta
10 ug - -
Folate, food
4 ug - -
Kwas foliowy, ogółem
4 ug - -
Kwas foliowy
0 ug 0% DV 0% D
Retinol
47 ug - -
Witamina A, RAE
48 ug 5.3% DV 106% D
Witamina D (D2 + D3)
0.9 ug 4.5% DV 89.11% D

Minerals icon Minerały

Element Amount Daily value Density
Wapń
108 mg 8.3% DV 165% D
Miedź
0.01 mg 1.4% DV 28.6% D
Żelazo
0.06 mg 0.3% DV 6.6% D
Magnez
12 mg 2.9% DV 56.58% D
Mangan
0 mg 0.2% DV 3.44% D
Fosfor
83 mg 6.6% DV 131% D
Potas
137 mg 2.9% DV 57.72% D
Selen
2.1 ug 3.8% DV 75.61% D
Sód
159 mg 6.9% DV 137% D
Cynk
0.34 mg 3.1% DV 61.21% D
Element Amount Daily value Density
Alanina
0.1 g - -
Arginina
0.11 g - -
Kwas asparaginowy
0.22 g - -
Cysteina
0.03 g - -
Kwas glutaminowy
0.61 g - -
Glicyna
0.06 g - -
Histydyna
0.08 g - -
Izoletyda
0.18 g - -
Leucyna
0.29 g - -
Lizyna
0.23 g - -
Metionina
0.07 g - -
Fenyloalanina
0.14 g - -
Prolina
0.29 g - -
Seryna
0.16 g - -
Treonina
0.13 g - -
Tryptofan
0.04 g - -
Tyrozyna
0.14 g - -
Walina
0.2 g - -
Total (complex+sugars)
18.53 g 6.7% DV -
Element Amount Daily value Density
Alkohol etylowy
0 g - -
Popiół
0.95 g - -
Kofeina
0 mg - -
Cholesterol
7 mg 2.3% DV -
Teobromina
0 mg - -
Woda
75.86 g - -

Źródła