Glutino, Gluten Free Wafers, Milk Chocolate - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 541 kcal | - | |
Białko | 4.06 g | 8.1% DV | 30.02% D |
Tłuszcz | 30.42 g | 39% DV | |
Węglowodany | 62.82 g | 23% DV | |
Skrobia | 21.2 g | - | |
Cukry | 40.99 g | - | |
Błonnik | 1.6 g | 5.7% DV | 21.12% D |
Woda | 1.37 g | - | |
Popiół | 1.33 g | - | |
Sód | 122 mg | 5.3% DV |
Witaminy ❯
Minerały ❯
Wapń | 109 mg | 8.4% DV | 31% D |
Miedź | 0.26 mg | 29% DV | 106% D |
Żelazo | 3.67 mg | 20% DV | 75.37% D |
Magnez | 41 mg | 9.8% DV | 36.09% D |
Mangan | 0.41 mg | 18% DV | 66.06% D |
Fosfor | 144 mg | 12% DV | 42.59% D |
Potas | 340 mg | 7.2% DV | 26.74% D |
Sód | 122 mg | 5.3% DV | 19.61% D |
Cynk | 0.78 mg | 7.1% DV | 26.21% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.12 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.12 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.01 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.13 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.08 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.04 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 9.28 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 9.22 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.18 g | - | |
Kwas behenowy | 0.04 g | - | |
Kwas masłowy | 0.06 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.08 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.05 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.04 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.16 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.03 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.05 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.43 g | - | |
Kwas palmitynowy | 9.16 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.04 g | - | |
Kwas stearynowy | 5 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.1 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.09 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.06 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.04 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 62.82 g | 23% DV | |
Fruktoza | 0 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0 g | - | |
Laktoza | 3.92 g | - | |
Maltoza | 0 g | - | |
Skrobia | 21.2 g | - | |
Sacharoza | 37.07 g | - |
Inne ❯
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central