Pie crust, refrigerated, regular, baked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 506 kcal | - | |
Białko | 3.41 g | 6.8% DV | 26.96% D |
Tłuszcz | 28.69 g | 37% DV | |
Węglowodany | 58.52 g | 21% DV | |
Skrobia | 51.85 g | - | |
Błonnik | 1.4 g | 5% DV | 19.76% D |
Woda | 7.96 g | - | |
Popiół | 1.42 g | - | |
Sód | 472 mg | 21% DV |
Witaminy ❯
Kwas foliowy | 47 ug | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.14 mg | 12% DV | 46.11% D |
Witamina B12 | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.04 mg | 2.8% DV | 11.25% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 1.29 mg | 8% DV | 31.74% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.3 mg | 5.9% DV | 23.32% D |
Witamina B6 | 0.02 mg | 1.2% DV | 4.65% D |
Witamina K (filochinon) | 0.4 ug | 0.3% DV | 1.32% D |
Więcej... ❯
Folate, food | 11 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 32 ug | - | - |
Kwas foliowy | 21 ug | 5.3% DV | 20.75% D |
Tokoferol beta | 0.01 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.03 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 0.15 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.01 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0.01 mg | - | - |
Witamina E | 0.05 mg | 0.3% DV | 1.32% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 0 ug | - | - |
Witamina K (menachinon-4) | 4.5 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 12 mg | 0.9% DV | 3.65% D |
Miedź | 0.05 mg | 5.7% DV | 22.4% D |
Żelazo | 1.15 mg | 6.4% DV | 25.25% D |
Magnez | 9 mg | 2.1% DV | 8.47% D |
Mangan | 0.21 mg | 9.1% DV | 35.92% D |
Fosfor | 52 mg | 4.2% DV | 16.44% D |
Potas | 83 mg | 1.8% DV | 6.98% D |
Selen | 4.5 ug | 8.2% DV | 32.34% D |
Sód | 472 mg | 21% DV | 81.11% D |
Cynk | 0.22 mg | 2% DV | 7.91% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.1 g | - | |
Arginina | 0.11 g | - | |
Kwas asparaginowy | 0.16 g | - | |
Cysteina | 0.07 g | - | |
Kwas glutaminowy | 1.09 g | - | |
Glicyna | 0.13 g | - | |
Histydyna | 0.06 g | - | |
Izoletyda | 0.12 g | - | |
Leucyna | 0.22 g | - | |
Lizyna | 0.07 g | - | |
Metionina | 0.05 g | - | |
Fenyloalanina | 0.15 g | - | |
Prolina | 0.44 g | - | |
Seryna | 0.17 g | - | |
Treonina | 0.07 g | - | |
Tryptofan | 0.04 g | - | |
Tyrozyna | 0.07 g | - | |
Walina | 0.15 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.15 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.15 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.42 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.21 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 11 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.07 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.11 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.39 g | - | |
Kwas palmitynowy | 6.56 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0 g | - | |
Kwas stearynowy | 3.95 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.6 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.14 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.05 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 58.52 g | 21% DV | |
Skrobia | 51.85 g | - |
Inne ❯
Popiół | 1.42 g | - | |
Hydroksyprolina | 0 g | - | |
Woda | 7.96 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central