Peanut butter, smooth, reduced fat - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 520 kcal | - | |
Białko | 25.9 g | 52% DV | 199% D |
Tłuszcz | 34 g | 44% DV | |
Węglowodany | 35.65 g | 13% DV | |
Cukry | 9.28 g | - | |
Błonnik | 5.2 g | 19% DV | 71.43% D |
Woda | 1.2 g | - | |
Popiół | 3.25 g | - | |
Sód | 540 mg | 23% DV | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 63.4 mg | 12% DV | 44.34% D |
Kwas foliowy | 60 ug | - | - |
Witamina A | 0 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.27 mg | 23% DV | 86.54% D |
Witamina B12 | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.06 mg | 4.6% DV | 17.75% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 14.6 mg | 91% DV | 351% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 1.07 mg | 21% DV | 82% D |
Witamina B6 | 0.31 mg | 18% DV | 70.14% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 0.6 ug | 0.5% DV | 1.92% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 0 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 60 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 60 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 9.04 mg | 60% DV | 232% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 35 mg | 2.7% DV | 10.36% D |
Miedź | 0.58 mg | 64% DV | 248% D |
Żelazo | 1.9 mg | 11% DV | 40.6% D |
Magnez | 170 mg | 40% DV | 156% D |
Mangan | 1.48 mg | 64% DV | 247% D |
Fosfor | 369 mg | 30% DV | 114% D |
Potas | 669 mg | 14% DV | 54.75% D |
Selen | 7.5 ug | 14% DV | 52.45% D |
Sód | 540 mg | 23% DV | 90.3% D |
Cynk | 2.8 mg | 25% DV | 97.9% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.05 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 9.13 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.29 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 15.87 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.02 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.15 g | - | |
Kwas palmitynowy | 3.81 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.79 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 35.65 g | 13% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 3.25 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 1.2 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central