Peanut spread, reduced sugar - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 650 kcal | - | |
Białko | 24.8 g | 50% DV | 153% D |
Tłuszcz | 54.89 g | 70% DV | |
Węglowodany | 14.23 g | 5.2% DV | |
Cukry | 6.35 g | - | |
Błonnik | 7.8 g | 28% DV | 85.71% D |
Woda | 1.93 g | - | |
Popiół | 4.15 g | - | |
Sód | 292 mg | 13% DV | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 67.4 mg | 12% DV | 37.71% D |
Kwas foliowy | 144 ug | - | - |
Witamina A | 0 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.12 mg | 9.7% DV | 29.74% D |
Witamina B12 | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.12 mg | 9.4% DV | 28.88% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 16.39 mg | 102% DV | 315% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 1.23 mg | 25% DV | 75.63% D |
Witamina B6 | 0.47 mg | 28% DV | 85.25% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 0.6 ug | 0.5% DV | 1.54% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 0 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 144 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 144 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 8.06 mg | 54% DV | 165% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 72 mg | 5.5% DV | 17.04% D |
Miedź | 0.76 mg | 84% DV | 260% D |
Żelazo | 2.84 mg | 16% DV | 48.55% D |
Magnez | 164 mg | 39% DV | 120% D |
Mangan | 1.98 mg | 86% DV | 265% D |
Fosfor | 350 mg | 28% DV | 86.15% D |
Potas | 818 mg | 17% DV | 53.55% D |
Selen | 9.1 ug | 17% DV | 50.91% D |
Sód | 292 mg | 13% DV | 39.06% D |
Cynk | 3.51 mg | 32% DV | 98.18% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.09 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 16.18 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.92 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 26.08 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.21 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.06 g | - | |
Kwas palmitynowy | 7.07 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.8 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 14.23 g | 5.2% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 4.15 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 1.93 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central