WENDY'S, Double Stack, with cheese - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 285 kcal | - | |
Białko | 18.53 g | 37% DV | 260% D |
Tłuszcz | 16.6 g | 21% DV | |
Węglowodany | 15.35 g | 5.6% DV | |
Cukry | 3.87 g | - | |
Woda | 47.58 g | - | |
Popiół | 1.94 g | - | |
Sód | 477 mg | 21% DV |
Witaminy ❯
Brak danych
Więcej... ❯
Brak danych
Minerały ❯
Wapń | 73 mg | 5.6% DV | 39.41% D |
Miedź | 0.09 mg | 9.6% DV | 67.06% D |
Żelazo | 2.75 mg | 15% DV | 107% D |
Magnez | 21 mg | 5% DV | 35.09% D |
Mangan | 0.17 mg | 7.5% DV | 52.78% D |
Fosfor | 157 mg | 13% DV | 88.14% D |
Potas | 258 mg | 5.5% DV | 38.52% D |
Sód | 477 mg | 21% DV | 146% D |
Cynk | 3.37 mg | 31% DV | 215% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.1 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.09 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.01 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.08 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.88 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.06 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0.02 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 6.42 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 5.66 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.02 g | - | |
Kwas behenowy | 0.01 g | - | |
Kwas masłowy | 0.05 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.07 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.04 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.03 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.08 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.18 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.59 g | - | |
Kwas palmitynowy | 3.64 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.09 g | - | |
Kwas stearynowy | 2.06 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.14 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.49 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.44 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.13 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.09 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.05 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.77 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.1 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 15.35 g | 5.6% DV | |
Fruktoza | 1.63 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 1.5 g | - | |
Laktoza | 0.33 g | - | |
Maltoza | 0.4 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central