School Lunch, pizza, pepperoni topping, thin crust, whole grain, frozen, cooked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 254 kcal | - | |
Białko | 12.78 g | 26% DV | 201% D |
Tłuszcz | 8.62 g | 11% DV | |
Węglowodany | 31.24 g | 11% DV | |
Cukry | 7.62 g | - | |
Błonnik | 4.3 g | 15% DV | 121% D |
Woda | 44.88 g | - | |
Popiół | 2.48 g | - | |
Sód | 495 mg | 22% DV | |
Cholesterol | 24 mg | 8% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 37.7 mg | 6.9% DV | 53.97% D |
Kwas foliowy | 80 ug | - | - |
Witamina A | 399 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.35 mg | 29% DV | 228% D |
Witamina B12 | 2.16 ug | 90% DV | 709% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.34 mg | 26% DV | 204% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.73 mg | 23% DV | 184% D |
Witamina B6 | 0.19 mg | 11% DV | 86.61% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 5.2 ug | 4.3% DV | 34.12% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 106 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 19 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 55 ug | - | - |
Kwas foliowy | 36 ug | 9% DV | 70.87% D |
Retinol | 67 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 75 ug | 8.3% DV | 65.62% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.8 mg | 5.3% DV | 41.99% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 202 mg | 16% DV | 122% D |
Miedź | 0.1 mg | 11% DV | 87.49% D |
Żelazo | 2.74 mg | 15% DV | 120% D |
Magnez | 51 mg | 12% DV | 95.61% D |
Mangan | 0.34 mg | 15% DV | 115% D |
Fosfor | 316 mg | 25% DV | 199% D |
Potas | 382 mg | 8.1% DV | 64% D |
Selen | 23.4 ug | 43% DV | 335% D |
Sód | 495 mg | 22% DV | 169% D |
Cynk | 2.51 mg | 23% DV | 180% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.19 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0.01 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.95 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.02 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 1.91 g | - | |
Kwas masłowy | 0.09 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.11 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.08 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.05 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.13 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.42 g | - | |
Kwas palmitynowy | 1.32 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.52 g | - |
Więcej... ❯
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.12 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.03 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 31.24 g | 11% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 2.48 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 24 mg | 8% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 44.88 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central