Baking chocolate, mexican, squares - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 426 kcal | - | |
Białko | 3.64 g | 7.3% DV | 34.18% D |
Tłuszcz | 15.59 g | 20% DV | |
Węglowodany | 77.41 g | 28% DV | |
Cukry | 69.4 g | - | |
Błonnik | 4 g | 14% DV | 67.07% D |
Woda | 1.59 g | - | |
Popiół | 1.34 g | - | |
Sód | 3 mg | 0.1% DV | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 45.6 mg | 8.3% DV | 38.92% D |
Kwas foliowy | 5 ug | - | - |
Witamina A | 0 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.06 mg | 4.8% DV | 22.3% D |
Witamina B12 | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.11 mg | 8.1% DV | 37.92% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 1.83 mg | 11% DV | 53.67% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.18 mg | 3.6% DV | 16.9% D |
Witamina B6 | 0.03 mg | 2% DV | 9.39% D |
Witamina C | 0.1 mg | 0.1% DV | 0.52% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 2.2 ug | 1.8% DV | 8.61% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 0 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 5 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 5 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.36 mg | 2.4% DV | 11.27% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 34 mg | 2.6% DV | 12.28% D |
Miedź | 0.67 mg | 74% DV | 350% D |
Żelazo | 2.18 mg | 12% DV | 56.86% D |
Magnez | 95 mg | 23% DV | 106% D |
Mangan | 0.45 mg | 20% DV | 91.65% D |
Fosfor | 142 mg | 11% DV | 53.33% D |
Potas | 397 mg | 8.4% DV | 39.66% D |
Selen | 1.8 ug | 3.3% DV | 15.36% D |
Sód | 3 mg | 0.1% DV | 0.61% D |
Cynk | 1.26 mg | 11% DV | 53.78% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.07 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.94 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 5.01 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.01 g | - | |
Kwas palmitynowy | 3.63 g | - | |
Kwas stearynowy | 4.71 g | - |
Więcej... ❯
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.15 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 77.41 g | 28% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 1.34 g | - | |
Kofeina | 14 mg | - | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV | |
Teobromina | 231 mg | - | |
Woda | 1.59 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central