Snacks, beef jerky, chopped and formed - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 410 kcal | - | |
Białko | 33.2 g | 66% DV | 324% D |
Tłuszcz | 25.6 g | 33% DV | |
Węglowodany | 11 g | 4% DV | |
Cukry | 9 g | - | |
Błonnik | 1.8 g | 6.4% DV | 31.36% D |
Woda | 23.36 g | - | |
Popiół | 6.8 g | - | |
Sód | 1785 mg | 78% DV | |
Cholesterol | 48 mg | 16% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 109 mg | 20% DV | 96.76% D |
Kwas foliowy | 134 ug | - | - |
Witamina A | 0 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.15 mg | 13% DV | 62.6% D |
Witamina B12 | 0.99 ug | 41% DV | 201% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.14 mg | 11% DV | 53.28% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 1.73 mg | 11% DV | 52.8% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.16 mg | 3.3% DV | 15.9% D |
Witamina B6 | 0.18 mg | 11% DV | 51.36% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D | 11 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 2.3 ug | 1.9% DV | 9.35% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 0 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 134 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 134 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0.3 ug | 1.5% DV | 7.32% D |
Witamina D3 (cholekalcyferol) | 0.3 ug | - | - |
Witamina E | 0.49 mg | 3.3% DV | 15.93% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 20 mg | 1.5% DV | 7.5% D |
Miedź | 0.23 mg | 25% DV | 123% D |
Żelazo | 5.42 mg | 30% DV | 147% D |
Magnez | 51 mg | 12% DV | 59.23% D |
Mangan | 0.11 mg | 4.8% DV | 23.54% D |
Fosfor | 407 mg | 33% DV | 159% D |
Potas | 597 mg | 13% DV | 61.96% D |
Selen | 10.7 ug | 19% DV | 94.9% D |
Sód | 1785 mg | 78% DV | 379% D |
Cynk | 8.11 mg | 74% DV | 360% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.19 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.81 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.07 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 10.1 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.02 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.16 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.82 g | - | |
Kwas palmitynowy | 5.72 g | - | |
Kwas stearynowy | 3.9 g | - |
Więcej... ❯
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 1.14 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 11 g | 4% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 6.8 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 48 mg | 16% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 23.36 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central