Salad dressing, italian dressing, reduced fat, without salt - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Energia
|
76 kcal | - | - |
Białko
|
0.47 g | 0.9% DV | 24.74% D |
Tłuszcz
|
6.38 g | 8.2% DV | - |
Węglowodany
|
4.57 g | 1.7% DV | - |
Cukry
|
4.55 g | - | - |
Woda
|
84.68 g | - | - |
Popiół
|
3.9 g | - | - |
Sód
|
30 mg | 1.3% DV | - |
Cholesterol
|
6 mg | 2% DV | - |
Witaminy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Kwas foliowy
|
0 ug | - | - |
Witamina A
|
12 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina)
|
0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina B12
|
0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B2 (Ryboflawina)
|
0.02 mg | 1.2% DV | 30.36% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
|
0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina B6
|
0.07 mg | 4.1% DV | 108% D |
Witamina C
|
0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina K (filochinon)
|
12.5 ug | 10% DV | 274% D |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Karoten, alfa
|
0 ug | - | - |
Karoten, beta
|
7 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta
|
0 ug | - | - |
Folate, food
|
0 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem
|
0 ug | - | - |
Kwas foliowy
|
0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol
|
0 ug | - | - |
Witamina A, RAE
|
1 ug | 0.1% DV | 2.92% D |
Witamina E
|
0.59 mg | 3.9% DV | 104% D |
Minerały ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Wapń
|
9 mg | 0.7% DV | 18.22% D |
Miedź
|
0 mg | 0% DV | 0% D |
Żelazo
|
0.65 mg | 3.6% DV | 95.03% D |
Magnez
|
4 mg | 1% DV | 25.06% D |
Mangan
|
0 mg | 0% DV | 0% D |
Fosfor
|
11 mg | 0.9% DV | 23.16% D |
Potas
|
85 mg | 1.8% DV | 47.59% D |
Selen
|
8 ug | 15% DV | 383% D |
Sód
|
30 mg | 1.3% DV | 34.32% D |
Cynk
|
0.19 mg | 1.7% DV | 45.45% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Omega-3 ALA
|
0.37 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
1.34 g | - | - |
Omega-9 eikosenowy
|
0 g | - | - |
Omega-9 erukowy
|
0 g | - | - |
Omega 9 oleinowy
|
2.19 g | - | - |
Kwas arachidowy
|
0 g | - | - |
Kwas behenowy
|
0 g | - | - |
Kwas masłowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0 g | - | - |
Kwas lignocerynowy
|
0 g | - | - |
Kwas margarynowy
|
0 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
0.32 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
0.13 g | - | - |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA)
|
0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Inne ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Alkohol etylowy
|
0 g | - | - |
Popiół
|
3.9 g | - | - |
Kofeina
|
0 mg | - | - |
Cholesterol
|
6 mg | 2% DV | - |
Teobromina
|
0 mg | - | - |
Woda
|
84.68 g | - | - |
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 70. Category: -