Pizza, meat and vegetable topping, regular crust, frozen, cooked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 276 kcal | - | |
Białko | 11.28 g | 23% DV | 163% D |
Tłuszcz | 14.43 g | 19% DV | |
Węglowodany | 25.14 g | 9.1% DV | |
Skrobia | 19.76 g | - | |
Cukry | 4.85 g | - | |
Błonnik | 2.2 g | 7.9% DV | 56.94% D |
Woda | 46.71 g | - | |
Popiół | 2.44 g | - | |
Sód | 555 mg | 24% DV | |
Cholesterol | 16 mg | 5.3% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 24.5 mg | 4.5% DV | 32.28% D |
Kwas foliowy | 57 ug | - | - |
Witamina A | 339 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.22 mg | 18% DV | 130% D |
Witamina B12 | 0.62 ug | 26% DV | 187% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.23 mg | 18% DV | 130% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 2.38 mg | 15% DV | 108% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.33 mg | 6.6% DV | 48.12% D |
Witamina B6 | 0.15 mg | 8.8% DV | 63.51% D |
Witamina C | 3.4 mg | 3.8% DV | 27.38% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 8.2 ug | 6.8% DV | 49.52% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 88 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 0 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 34 ug | - | - |
Kwas foliowy | 34 ug | 8.5% DV | 61.59% D |
Retinol | 58 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 65 ug | 7.2% DV | 52.33% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 1.13 mg | 7.5% DV | 54.59% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 152 mg | 12% DV | 84.73% D |
Miedź | 0.17 mg | 19% DV | 137% D |
Żelazo | 1.36 mg | 7.6% DV | 54.75% D |
Magnez | 25 mg | 6% DV | 43.13% D |
Mangan | 0.32 mg | 14% DV | 102% D |
Fosfor | 181 mg | 14% DV | 105% D |
Potas | 209 mg | 4.4% DV | 32.22% D |
Selen | 9 ug | 16% DV | 119% D |
Sód | 555 mg | 24% DV | 175% D |
Cynk | 1.71 mg | 16% DV | 113% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.22 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0.04 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.29 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.06 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 5.56 g | - | |
Kwas masłowy | 0.19 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.11 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.04 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.05 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.12 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.44 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.66 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.46 g | - |
Więcej... ❯
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.27 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.03 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 25.14 g | 9.1% DV | |
Fruktoza | 1.32 g | - | |
Galaktoza | 0.14 g | - | |
Glukoza | 2.51 g | - | |
Maltoza | 0.87 g | - | |
Skrobia | 19.76 g | - |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 2.44 g | - | |
Betaina | 25.2 mg | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 16 mg | 5.3% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 46.71 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central