Peppered loaf, pork, beef - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 149 kcal | - | |
Białko | 17.3 g | 35% DV | 464% D |
Tłuszcz | 6.37 g | 8.2% DV | |
Węglowodany | 4.53 g | 1.6% DV | |
Cukry | 4.61 g | - | |
Woda | 67.4 g | - | |
Popiół | 4.4 g | - | |
Sód | 732 mg | 32% DV | |
Cholesterol | 46 mg | 15% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 73 mg | 13% DV | 178% D |
Kwas foliowy | 2 ug | - | - |
Witamina A | 0 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.38 mg | 32% DV | 425% D |
Witamina B12 | 1.96 ug | 82% DV | 1096% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.3 mg | 23% DV | 310% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.08 mg | 19% DV | 258% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.53 mg | 11% DV | 142% D |
Witamina B6 | 0.27 mg | 16% DV | 213% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D | 32 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 1.6 ug | 1.3% DV | 17.9% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 0 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 2 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 2 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0.8 ug | 4% DV | 53.69% D |
Witamina E | 0.22 mg | 1.5% DV | 19.69% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 54 mg | 4.2% DV | 55.76% D |
Miedź | 0.12 mg | 13% DV | 179% D |
Żelazo | 1.07 mg | 5.9% DV | 79.79% D |
Magnez | 20 mg | 4.8% DV | 63.92% D |
Mangan | 0.06 mg | 2.6% DV | 35.02% D |
Fosfor | 170 mg | 14% DV | 183% D |
Potas | 394 mg | 8.4% DV | 113% D |
Selen | 11.3 ug | 21% DV | 276% D |
Sód | 732 mg | 32% DV | 427% D |
Cynk | 3.23 mg | 29% DV | 394% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.07 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.43 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 2.72 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.03 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.01 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.09 g | - | |
Kwas palmitynowy | 1.36 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.79 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 4.53 g | 1.6% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 4.4 g | - | |
Betaina | 6.5 mg | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 46 mg | 15% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 67.4 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central