Asian stir fry vegetables, cooked, fat added - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

This item comes from dietary surveys (specifically FNDDS) which offer detailed insights into the nutrients and components of everyday foods and drinks. It may not necessarily represent a single basic product, but rather a composite dish made from multiple ingredients.

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 69 kcal -
Białko 2.03 g 4.1% DV 118% D
Tłuszcz 2.82 g 3.6% DV
Węglowodany 9.46 g 3.4% DV
Cukry 3.53 g -
Błonnik 2.8 g 10% DV 290% D
Woda 84.72 g -
Sód 141 mg 6.1% DV
Cholesterol 2 mg 0.7% DV

Witaminy

Cholina 17 mg 3.1% DV 89.59% D
Kwas foliowy 29 ug - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.06 mg 4.7% DV 135% D
Witamina B12 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.08 mg 6.1% DV 176% D
Witamina B3 (Niacyna) 0.65 mg 4.1% DV 118% D
Witamina B6 0.19 mg 11% DV 324% D
Witamina C 33.6 mg 37% DV 1082% D
Witamina K (filochinon) 39.4 ug 33% DV 952% D
Karoten, alfa 848 ug - -
Karoten, beta 2218 ug - -
Kryptoksantyna, beta 1 ug - -
Folate, food 29 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 29 ug - -
Kwas foliowy 0 ug 0% DV 0% D
Retinol 11 ug - -
Witamina A, RAE 231 ug 26% DV 744% D
Witamina B12, dodana 0 ug - -
Witamina D (D2 + D3) 0 ug 0% DV 0% D
Witamina E 0.81 mg 5.4% DV 157% D
Witamina E, dodana 0 mg - -

Minerały

Wapń 37 mg 2.8% DV 82.5% D
Miedź 0.08 mg 8.7% DV 251% D
Żelazo 1.06 mg 5.9% DV 171% D
Magnez 17 mg 4% DV 117% D
Fosfor 46 mg 3.7% DV 107% D
Potas 255 mg 5.4% DV 157% D
Selen 0.8 ug 1.5% DV 42.16% D
Sód 141 mg 6.1% DV 178% D
Cynk 0.38 mg 3.5% DV 100% D

Brak danych

Alkohol etylowy 0 g -
Kofeina 0 mg -
Cholesterol 2 mg 0.7% DV
Teobromina 0 mg -
Woda 84.72 g -

Źródła