Summer squash, cooked, as ingredient - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

This item comes from dietary surveys (specifically FNDDS) which offer detailed insights into the nutrients and components of everyday foods and drinks. It may not necessarily represent a single basic product, but rather a composite dish made from multiple ingredients.

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 21 kcal -
Białko 1.31 g 2.6% DV 250% D
Tłuszcz 0.35 g 0.4% DV
Węglowodany 4.11 g 1.5% DV
Cukry 3.16 g -
Błonnik 1.2 g 4.3% DV 408% D
Woda 93.57 g -
Sód 6 mg 0.3% DV
Cholesterol 0 mg 0% DV

Witaminy

Cholina 9.8 mg 1.8% DV 170% D
Kwas foliowy 22 ug - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.05 mg 4.3% DV 405% D
Witamina B12 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.08 mg 5.8% DV 549% D
Witamina B3 (Niacyna) 0.5 mg 3.1% DV 299% D
Witamina B6 0.14 mg 8.3% DV 790% D
Witamina C 18.6 mg 21% DV 1968% D
Witamina K (filochinon) 4.4 ug 3.7% DV 349% D
Karoten, alfa 0 ug - -
Karoten, beta 117 ug - -
Kryptoksantyna, beta 0 ug - -
Folate, food 22 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 22 ug - -
Kwas foliowy 0 ug 0% DV 0% D
Retinol 0 ug - -
Witamina A, RAE 10 ug 1.1% DV 106% D
Witamina B12, dodana 0 ug - -
Witamina D (D2 + D3) 0 ug 0% DV 0% D
Witamina E 0.15 mg 1% DV 95.24% D
Witamina E, dodana 0 mg - -

Minerały

Wapń 22 mg 1.7% DV 161% D
Miedź 0.09 mg 9.4% DV 899% D
Żelazo 0.48 mg 2.7% DV 254% D
Magnez 22 mg 5.2% DV 499% D
Fosfor 41 mg 3.3% DV 312% D
Potas 284 mg 6% DV 575% D
Selen 0.2 ug 0.4% DV 34.63% D
Sód 6 mg 0.3% DV 24.84% D
Cynk 0.36 mg 3.3% DV 312% D

Brak danych

Źródła