Parmesan cheese topping, fat free - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 370 kcal | - | |
Białko | 40 g | 80% DV | 432% D |
Tłuszcz | 5 g | 6.4% DV | |
Węglowodany | 40 g | 15% DV | |
Cukry | 1.5 g | - | |
Woda | 8.6 g | - | |
Popiół | 6.4 g | - | |
Sód | 1150 mg | 50% DV | |
Cholesterol | 20 mg | 6.7% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 15.4 mg | 2.8% DV | 15.14% D |
Kwas foliowy | 25 ug | - | - |
Witamina A | 151 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.05 mg | 4.2% DV | 22.52% D |
Witamina B12 | 1.1 ug | 46% DV | 248% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.05 mg | 3.8% DV | 20.79% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.2 mg | 1.3% DV | 6.76% D |
Witamina B6 | 0.1 mg | 5.9% DV | 31.8% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 0.4 ug | 0.3% DV | 1.8% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 13 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 25 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 25 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 39 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 40 ug | 4.4% DV | 24.02% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.04 mg | 0.3% DV | 1.44% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 800 mg | 62% DV | 333% D |
Miedź | 0.02 mg | 2.2% DV | 12.01% D |
Żelazo | 5 mg | 28% DV | 150% D |
Magnez | 40 mg | 9.5% DV | 51.48% D |
Fosfor | 700 mg | 56% DV | 303% D |
Potas | 600 mg | 13% DV | 69.01% D |
Selen | 43.3 ug | 79% DV | 426% D |
Sód | 1150 mg | 50% DV | 270% D |
Cynk | 3 mg | 27% DV | 147% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.07 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.11 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.08 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 1.26 g | - | |
Kwas masłowy | 0.16 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.13 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.1 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.06 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.14 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.5 g | - | |
Kwas palmitynowy | 1.3 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.61 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 40 g | 15% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 6.4 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 20 mg | 6.7% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 8.6 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central