Parmesan cheese topping, fat free - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 370 kcal -
Białko 40 g 80% DV 432% D
Tłuszcz 5 g 6.4% DV
Węglowodany 40 g 15% DV
Cukry 1.5 g -
Woda 8.6 g -
Popiół 6.4 g -
Sód 1150 mg 50% DV
Cholesterol 20 mg 6.7% DV

Witaminy

Cholina 15.4 mg 2.8% DV 15.14% D
Kwas foliowy 25 ug - -
Witamina A 151 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.05 mg 4.2% DV 22.52% D
Witamina B12 1.1 ug 46% DV 248% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.05 mg 3.8% DV 20.79% D
Witamina B3 (Niacyna) 0.2 mg 1.3% DV 6.76% D
Witamina B6 0.1 mg 5.9% DV 31.8% D
Witamina C 0 mg 0% DV 0% D
Witamina D 0 iu - -
Witamina K (filochinon) 0.4 ug 0.3% DV 1.8% D
Karoten, alfa 0 ug - -
Karoten, beta 13 ug - -
Kryptoksantyna, beta 0 ug - -
Folate, food 25 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 25 ug - -
Kwas foliowy 0 ug 0% DV 0% D
Retinol 39 ug - -
Witamina A, RAE 40 ug 4.4% DV 24.02% D
Witamina B12, dodana 0 ug - -
Witamina D (D2 + D3) 0 ug 0% DV 0% D
Witamina E 0.04 mg 0.3% DV 1.44% D
Witamina E, dodana 0 mg - -

Minerały

Wapń 800 mg 62% DV 333% D
Miedź 0.02 mg 2.2% DV 12.01% D
Żelazo 5 mg 28% DV 150% D
Magnez 40 mg 9.5% DV 51.48% D
Fosfor 700 mg 56% DV 303% D
Potas 600 mg 13% DV 69.01% D
Selen 43.3 ug 79% DV 426% D
Sód 1150 mg 50% DV 270% D
Cynk 3 mg 27% DV 147% D

Brak danych

Alkohol etylowy 0 g -
Popiół 6.4 g -
Kofeina 0 mg -
Cholesterol 20 mg 6.7% DV
Teobromina 0 mg -
Woda 8.6 g -

Źródła