Sauce, duck, ready-to-serve - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 245 kcal -
Białko 0.36 g 0.7% DV 5.88% D
Tłuszcz 0.13 g 0.2% DV
Węglowodany 60.66 g 22% DV
Cukry 30.54 g -
Błonnik 0.6 g 2.1% DV 17.49% D
Woda 37.44 g -
Popiół 1.4 g -
Sód 712 mg 31% DV
Cholesterol 0 mg 0% DV

Witaminy

Cholina 1.7 mg 0.3% DV 2.52% D
Kwas foliowy 2 ug - -
Witamina A 168 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.02 mg 1.9% DV 15.65% D
Witamina B12 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.01 mg 1.1% DV 8.79% D
Witamina B3 (Niacyna) 0.24 mg 1.5% DV 12.19% D
Witamina B6 0.03 mg 1.9% DV 15.37% D
Witamina C 0.9 mg 1% DV 8.16% D
Witamina D 0 iu - -
Witamina K (filochinon) 0.3 ug 0.3% DV 2.04% D
Karoten, alfa 0 ug - -
Karoten, beta 100 ug - -
Kryptoksantyna, beta 0 ug - -
Folate, food 2 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 2 ug - -
Kwas foliowy 0 ug 0% DV 0% D
Retinol 0 ug - -
Witamina A, RAE 8 ug 0.9% DV 7.26% D
Witamina B12, dodana 0 ug - -
Witamina D (D2 + D3) 0 ug 0% DV 0% D
Witamina E 0.2 mg 1.3% DV 10.88% D
Witamina E, dodana 0 mg - -

Minerały

Wapń 11 mg 0.8% DV 6.91% D
Miedź 0.04 mg 4.1% DV 33.56% D
Żelazo 0.39 mg 2.2% DV 17.69% D
Magnez 5 mg 1.2% DV 9.72% D
Mangan 0.43 mg 19% DV 152% D
Fosfor 9 mg 0.7% DV 5.88% D
Potas 87 mg 1.9% DV 15.11% D
Selen 1.3 ug 2.4% DV 19.29% D
Sód 712 mg 31% DV 253% D
Cynk 0.21 mg 1.9% DV 15.58% D

Brak danych

Źródła