Gravy, HEINZ Home Style, savory beef - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 39 kcal | - | |
Białko | 1.09 g | 2.2% DV | 112% D |
Tłuszcz | 1.13 g | 1.4% DV | |
Węglowodany | 6.24 g | 2.3% DV | |
Cukry | 0.52 g | - | |
Błonnik | 0.7 g | 2.5% DV | 128% D |
Woda | 89.97 g | - | |
Popiół | 1.59 g | - | |
Sód | 587 mg | 26% DV | |
Cholesterol | 2 mg | 0.7% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.01 mg | 0.6% DV | 29.91% D |
Witamina B12 | 0.09 ug | 3.8% DV | 192% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.02 mg | 1.7% DV | 86.79% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.17 mg | 1.1% DV | 55.13% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.09 mg | 1.7% DV | 88.21% D |
Witamina B6 | 0.01 mg | 0.8% DV | 42.23% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Więcej... ❯
Folate, food | 4 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 4 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 6 mg | 0.5% DV | 23.67% D |
Miedź | 0.02 mg | 2.1% DV | 108% D |
Żelazo | 0.13 mg | 0.7% DV | 37.04% D |
Magnez | 3 mg | 0.7% DV | 36.63% D |
Mangan | 0.03 mg | 1.2% DV | 60.2% D |
Fosfor | 10 mg | 0.8% DV | 41.03% D |
Potas | 22 mg | 0.5% DV | 24% D |
Selen | 2.2 ug | 4% DV | 205% D |
Sód | 587 mg | 26% DV | 1309% D |
Cynk | 0.15 mg | 1.4% DV | 69.93% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.06 g | - | |
Arginina | 0.06 g | - | |
Kwas asparaginowy | 0.07 g | - | |
Cysteina | 0.01 g | - | |
Kwas glutaminowy | 0.44 g | - | |
Glicyna | 0.1 g | - | |
Histydyna | 0.02 g | - | |
Izoletyda | 0.03 g | - | |
Leucyna | 0.06 g | - | |
Lizyna | 0.05 g | - | |
Metionina | 0.01 g | - | |
Fenyloalanina | 0.03 g | - | |
Prolina | 0.08 g | - | |
Seryna | 0.04 g | - | |
Treonina | 0.03 g | - | |
Tryptofan | 0.01 g | - | |
Tyrozyna | 0.02 g | - | |
Walina | 0.04 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.04 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 0.38 g | - | |
Kwas arachidowy | 0 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.01 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.03 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.22 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.13 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 6.24 g | 2.3% DV |
Inne ❯
Popiół | 1.59 g | - | |
Cholesterol | 2 mg | 0.7% DV | |
Hydroksyprolina | 0.04 g | - | |
Woda | 89.97 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central