School Lunch, pizza, pepperoni topping, thick crust, whole grain, frozen, cooked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 259 kcal | - | |
Białko | 14.35 g | 29% DV | 222% D |
Tłuszcz | 9.82 g | 13% DV | |
Węglowodany | 28.3 g | 10% DV | |
Cukry | 4.03 g | - | |
Błonnik | 4.3 g | 15% DV | 119% D |
Woda | 45.3 g | - | |
Popiół | 2.23 g | - | |
Sód | 474 mg | 21% DV | |
Cholesterol | 24 mg | 8% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 23.2 mg | 4.2% DV | 32.57% D |
Kwas foliowy | 87 ug | - | - |
Witamina A | 257 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.21 mg | 18% DV | 136% D |
Witamina B12 | 1.19 ug | 50% DV | 383% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.28 mg | 22% DV | 169% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 2.52 mg | 16% DV | 122% D |
Witamina B6 | 0.14 mg | 8.4% DV | 64.96% D |
Witamina C | 0.2 mg | 0.2% DV | 1.72% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 10.8 ug | 9% DV | 69.5% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 83 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 20 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 59 ug | - | - |
Kwas foliowy | 39 ug | 9.8% DV | 75.29% D |
Retinol | 36 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 43 ug | 4.8% DV | 36.89% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.81 mg | 5.4% DV | 41.7% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 155 mg | 12% DV | 92.07% D |
Miedź | 0.08 mg | 8.8% DV | 67.78% D |
Żelazo | 2.53 mg | 14% DV | 109% D |
Magnez | 41 mg | 9.8% DV | 75.38% D |
Mangan | 0.45 mg | 20% DV | 152% D |
Fosfor | 305 mg | 24% DV | 188% D |
Potas | 308 mg | 6.6% DV | 50.6% D |
Selen | 22 ug | 40% DV | 309% D |
Sód | 474 mg | 21% DV | 159% D |
Cynk | 1.93 mg | 18% DV | 135% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.06 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.7 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.02 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 2.32 g | - | |
Kwas masłowy | 0.12 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.15 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.1 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.06 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.17 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.6 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.11 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.89 g | - |
Więcej... ❯
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.15 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 28.3 g | 10% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 2.23 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 24 mg | 8% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 45.3 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central