Soybean, curd cheese - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 151 kcal | - | |
Białko | 12.5 g | 25% DV | 331% D |
Tłuszcz | 8.1 g | 10% DV | |
Węglowodany | 6.9 g | 2.5% DV | |
Cukry | 1.6 g | - | |
Woda | 70.9 g | - | |
Popiół | 1.6 g | - | |
Sód | 20 mg | 0.9% DV | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 62.5 mg | 11% DV | 151% D |
Kwas foliowy | 22 ug | - | - |
Witamina A | 42 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina B12 | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.14 mg | 11% DV | 143% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.5 mg | 3.1% DV | 41.39% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.12 mg | 2.3% DV | 30.73% D |
Witamina B6 | 0.07 mg | 4.1% DV | 54.54% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 4.6 ug | 3.8% DV | 50.77% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 25 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 22 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 22 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 2 ug | 0.2% DV | 2.94% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.6 mg | 4% DV | 52.98% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 188 mg | 14% DV | 192% D |
Miedź | 0.38 mg | 42% DV | 559% D |
Żelazo | 5.6 mg | 31% DV | 412% D |
Magnez | 228 mg | 54% DV | 719% D |
Mangan | 0.89 mg | 39% DV | 512% D |
Fosfor | 222 mg | 18% DV | 235% D |
Potas | 199 mg | 4.2% DV | 56.08% D |
Selen | 16.8 ug | 31% DV | 405% D |
Sód | 20 mg | 0.9% DV | 11.52% D |
Cynk | 1.72 mg | 16% DV | 207% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.54 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 4.03 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 1.77 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.02 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.86 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.29 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 6.9 g | 2.5% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 1.6 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 70.9 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central