Sauce, pasta, spaghetti/marinara, ready-to-serve, low sodium - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 51 kcal | - | |
Białko | 1.41 g | 2.8% DV | 111% D |
Tłuszcz | 1.48 g | 1.9% DV | |
Węglowodany | 8.06 g | 2.9% DV | |
Cukry | 5.5 g | - | |
Błonnik | 1.8 g | 6.4% DV | 252% D |
Woda | 87.39 g | - | |
Popiół | 1.66 g | - | |
Sód | 30 mg | 1.3% DV | |
Cholesterol | 2 mg | 0.7% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 13.7 mg | 2.5% DV | 97.68% D |
Kwas foliowy | 13 ug | - | - |
Witamina A | 650 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.02 mg | 2% DV | 78.43% D |
Witamina B12 | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.06 mg | 4.7% DV | 184% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.92 mg | 24% DV | 960% D |
Witamina B6 | 0.17 mg | 10% DV | 399% D |
Witamina C | 2 mg | 2.2% DV | 87.15% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 13.9 ug | 12% DV | 454% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 390 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 13 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 13 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 33 ug | 3.7% DV | 144% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 2.4 mg | 16% DV | 627% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 27 mg | 2.1% DV | 81.45% D |
Miedź | 0.08 mg | 9% DV | 353% D |
Żelazo | 0.78 mg | 4.3% DV | 170% D |
Magnez | 18 mg | 4.3% DV | 168% D |
Mangan | 0.14 mg | 6% DV | 234% D |
Fosfor | 34 mg | 2.7% DV | 107% D |
Potas | 319 mg | 6.8% DV | 266% D |
Selen | 1.1 ug | 2% DV | 78.43% D |
Sód | 30 mg | 1.3% DV | 51.15% D |
Cynk | 0.2 mg | 1.8% DV | 71.3% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.08 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.43 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.01 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 0.37 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.01 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.11 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.04 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 8.06 g | 2.9% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 1.66 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 2 mg | 0.7% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 87.39 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central