Indyk, ogon - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

This item comes from dietary surveys (specifically FNDDS) which offer detailed insights into the nutrients and components of everyday foods and drinks. It may not necessarily represent a single basic product, but rather a composite dish made from multiple ingredients.

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 294 kcal -
Białko 22.25 g 45% DV 303% D
Tłuszcz 22.8 g 29% DV
Węglowodany 0 g 0% DV
Woda 53.59 g -
Sód 485 mg 21% DV
Cholesterol 88 mg 29% DV

Witaminy

Cholina 77 mg 14% DV 95.24% D
Kwas foliowy 5 ug - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.03 mg 2.4% DV 16.44% D
Witamina B12 1.45 ug 60% DV 411% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.19 mg 14% DV 96.81% D
Witamina B3 (Niacyna) 9.2 mg 58% DV 391% D
Witamina B6 0.52 mg 30% DV 206% D
Witamina C 0 mg 0% DV 0% D
Witamina K (filochinon) 0 ug 0% DV 0% D
Karoten, alfa 0 ug - -
Karoten, beta 0 ug - -
Kryptoksantyna, beta 0 ug - -
Folate, food 5 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 5 ug - -
Kwas foliowy 0 ug 0% DV 0% D
Retinol 19 ug - -
Witamina A, RAE 19 ug 2.1% DV 14.36% D
Witamina B12, dodana 0 ug - -
Witamina D (D2 + D3) 1.1 ug 5.5% DV 37.41% D
Witamina E 0.46 mg 3.1% DV 20.86% D
Witamina E, dodana 0 mg - -

Minerały

Wapń 13 mg 1% DV 6.8% D
Miedź 0.05 mg 6% DV 40.82% D
Żelazo 0.59 mg 3.3% DV 22.3% D
Magnez 25 mg 6% DV 40.49% D
Fosfor 217 mg 17% DV 118% D
Potas 217 mg 4.6% DV 31.41% D
Selen 24.2 ug 44% DV 299% D
Sód 485 mg 21% DV 143% D
Cynk 1.31 mg 12% DV 81.01% D

Brak danych

Alkohol etylowy 0 g -
Kofeina 0 mg -
Cholesterol 88 mg 29% DV
Teobromina 0 mg -
Woda 53.59 g -

Źródła