Bologna, beef, low fat - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 204 kcal -
Białko 11.8 g 24% DV 231% D
Tłuszcz 14.8 g 19% DV
Węglowodany 5.2 g 1.9% DV
Woda 65 g -
Popiół 3.2 g -
Sód 821 mg 36% DV
Cholesterol 44 mg 15% DV

Witaminy

Cholina 53.3 mg 9.7% DV 95.01% D
Kwas foliowy 5 ug - -
Witamina A 0 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.05 mg 4.2% DV 40.85% D
Witamina B12 1.4 ug 58% DV 572% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.1 mg 7.7% DV 75.41% D
Witamina B3 (Niacyna) 2.5 mg 16% DV 153% D
Witamina B6 0.15 mg 8.8% DV 86.51% D
Witamina C 1 mg 1.1% DV 10.89% D
Witamina D 15 iu - -
Witamina K (filochinon) 0.3 ug 0.3% DV 2.45% D
Karoten, alfa 0 ug - -
Karoten, beta 0 ug - -
Kryptoksantyna, beta 0 ug - -
Folate, food 5 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 5 ug - -
Kwas foliowy 0 ug 0% DV 0% D
Retinol 0 ug - -
Witamina A, RAE 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B12, dodana 0 ug - -
Witamina D (D2 + D3) 0.4 ug 2% DV 19.61% D
Witamina E 0.19 mg 1.3% DV 12.42% D
Witamina E, dodana 0 mg - -

Minerały

Wapń 9 mg 0.7% DV 6.79% D
Miedź 0.03 mg 3.3% DV 32.68% D
Żelazo 1 mg 5.6% DV 54.47% D
Magnez 12 mg 2.9% DV 28.01% D
Fosfor 178 mg 14% DV 140% D
Potas 147 mg 3.1% DV 30.66% D
Selen 12.4 ug 23% DV 221% D
Sód 821 mg 36% DV 350% D
Cynk 1.83 mg 17% DV 163% D

Brak danych

Alkohol etylowy 0 g -
Popiół 3.2 g -
Betaina 5.8 mg -
Kofeina 0 mg -
Cholesterol 44 mg 15% DV
Teobromina 0 mg -
Woda 65 g -

Źródła