Carrots, cooked, as ingredient - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

This item comes from dietary surveys (specifically FNDDS) which offer detailed insights into the nutrients and components of everyday foods and drinks. It may not necessarily represent a single basic product, but rather a composite dish made from multiple ingredients.

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 43 kcal -
Białko 0.97 g 1.9% DV 90.23% D
Tłuszcz 0.25 g 0.3% DV
Węglowodany 9.98 g 3.6% DV
Cukry 4.94 g -
Błonnik 2.9 g 10% DV 482% D
Woda 87.8 g -
Sód 72 mg 3.1% DV
Cholesterol 0 mg 0% DV

Witaminy

Cholina 9.2 mg 1.7% DV 77.8% D
Kwas foliowy 17 ug - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.06 mg 5.2% DV 240% D
Witamina B12 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.06 mg 4.4% DV 204% D
Witamina B3 (Niacyna) 0.97 mg 6.1% DV 283% D
Witamina B6 0.13 mg 7.6% DV 353% D
Witamina C 5.2 mg 5.8% DV 269% D
Witamina K (filochinon) 13.8 ug 12% DV 535% D
Karoten, alfa 3441 ug - -
Karoten, beta 8199 ug - -
Kryptoksantyna, beta 0 ug - -
Folate, food 17 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 17 ug - -
Kwas foliowy 0 ug 0% DV 0% D
Retinol 0 ug - -
Witamina A, RAE 826 ug 92% DV 4269% D
Witamina B12, dodana 0 ug - -
Witamina D (D2 + D3) 0 ug 0% DV 0% D
Witamina E 0.69 mg 4.6% DV 214% D
Witamina E, dodana 0 mg - -

Minerały

Wapń 34 mg 2.6% DV 122% D
Miedź 0.05 mg 5.2% DV 243% D
Żelazo 0.31 mg 1.7% DV 80.1% D
Magnez 12 mg 2.9% DV 133% D
Fosfor 36 mg 2.9% DV 134% D
Potas 333 mg 7.1% DV 330% D
Selen 0.1 ug 0.2% DV 8.46% D
Sód 72 mg 3.1% DV 146% D
Cynk 0.25 mg 2.3% DV 106% D

Brak danych

Źródła