Desserts, mousse, chocolate, prepared-from-recipe - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 225 kcal | - | |
Białko | 4.14 g | 8.3% DV | 73.6% D |
Tłuszcz | 16 g | 21% DV | |
Węglowodany | 16.07 g | 5.8% DV | |
Cukry | 14.81 g | - | |
Błonnik | 0.6 g | 2.1% DV | 19.05% D |
Woda | 62.94 g | - | |
Popiół | 0.76 g | - | |
Sód | 38 mg | 1.7% DV | |
Cholesterol | 140 mg | 47% DV |
Witaminy ❯
Kwas foliowy | 15 ug | - | - |
Witamina A | 509 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.05 mg | 3.8% DV | 33.33% D |
Witamina B12 | 0.47 ug | 20% DV | 174% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.21 mg | 16% DV | 140% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.15 mg | 0.9% DV | 8.11% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.53 mg | 11% DV | 94.76% D |
Witamina B6 | 0.06 mg | 3.4% DV | 30.33% D |
Witamina C | 0.1 mg | 0.1% DV | 0.99% D |
Witamina K (filochinon) | 1.6 ug | 1.3% DV | 11.85% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 3 ug | - | - |
Karoten, beta | 27 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 3 ug | - | - |
Folate, food | 15 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 15 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 138 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 140 ug | 16% DV | 138% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina E | 0.51 mg | 3.4% DV | 30.22% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 96 mg | 7.4% DV | 65.64% D |
Miedź | 0.08 mg | 8.3% DV | 74.07% D |
Żelazo | 0.55 mg | 3.1% DV | 27.16% D |
Magnez | 20 mg | 4.8% DV | 42.33% D |
Mangan | 0.06 mg | 2.6% DV | 22.8% D |
Fosfor | 117 mg | 9.4% DV | 83.2% D |
Potas | 143 mg | 3% DV | 27.04% D |
Selen | 7.4 ug | 13% DV | 120% D |
Sód | 38 mg | 1.7% DV | 14.69% D |
Cynk | 0.64 mg | 5.8% DV | 51.72% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.18 g | - | |
Omega-3 DHA | 0.01 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.66 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.01 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 4.63 g | - | |
Kwas arachidowy | 0 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas masłowy | 0.31 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.25 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.2 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.14 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.28 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0 g | - | |
Kwas mirystynowy | 1.02 g | - | |
Kwas palmitynowy | 4.15 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0 g | - | |
Kwas stearynowy | 2.61 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 13:0 | 0 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.27 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 16.07 g | 5.8% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 0.76 g | - | |
Kofeina | 7 mg | - | |
Cholesterol | 140 mg | 47% DV | |
Teobromina | 45 mg | - | |
Woda | 62.94 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central