Desserts, flan, caramel custard, prepared-from-recipe - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 145 kcal | - | |
Białko | 4.53 g | 9.1% DV | 125% D |
Tłuszcz | 4.03 g | 5.2% DV | |
Węglowodany | 22.78 g | 8.3% DV | |
Cukry | 22.78 g | - | |
Woda | 68.05 g | - | |
Popiół | 0.62 g | - | |
Sód | 53 mg | 2.3% DV | |
Cholesterol | 90 mg | 30% DV |
Witaminy ❯
Kwas foliowy | 9 ug | - | - |
Witamina A | 161 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.03 mg | 2.7% DV | 36.78% D |
Witamina B12 | 0.36 ug | 15% DV | 207% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.21 mg | 16% DV | 223% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.08 mg | 0.5% DV | 7.07% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.51 mg | 10% DV | 142% D |
Witamina B6 | 0.04 mg | 2.6% DV | 35.7% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina K (filochinon) | 0.2 ug | 0.2% DV | 2.3% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 5 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 2 ug | - | - |
Folate, food | 9 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 9 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 45 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 46 ug | 5.1% DV | 70.5% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina E | 0.23 mg | 1.5% DV | 21.15% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 83 mg | 6.4% DV | 88.06% D |
Miedź | 0.03 mg | 3.1% DV | 42.91% D |
Żelazo | 0.38 mg | 2.1% DV | 29.12% D |
Magnez | 9 mg | 2.1% DV | 29.56% D |
Mangan | 0.01 mg | 0.4% DV | 6% D |
Fosfor | 96 mg | 7.7% DV | 106% D |
Potas | 118 mg | 2.5% DV | 34.63% D |
Selen | 8.7 ug | 16% DV | 218% D |
Sód | 53 mg | 2.3% DV | 31.78% D |
Cynk | 0.47 mg | 4.3% DV | 58.93% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.05 g | - | |
Omega-3 DHA | 0.01 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.3 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.01 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 1.2 g | - | |
Kwas arachidowy | 0 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas masłowy | 0.05 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.05 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.05 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.05 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.05 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.2 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.97 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.39 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 13:0 | 0 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.06 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.03 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 22.78 g | 8.3% DV |
Inne ❯
Popiół | 0.62 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 90 mg | 30% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 68.05 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central