Salad dressing, bacon and tomato - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 326 kcal | - | |
Białko | 1.8 g | 3.6% DV | 22.09% D |
Tłuszcz | 35 g | 45% DV | |
Węglowodany | 2 g | 0.7% DV | |
Cukry | 2 g | - | |
Błonnik | 0.2 g | 0.7% DV | 4.38% D |
Woda | 58.7 g | - | |
Popiół | 2.6 g | - | |
Sód | 905 mg | 39% DV | |
Cholesterol | 4 mg | 1.3% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 16.4 mg | 3% DV | 18.29% D |
Kwas foliowy | 0 ug | - | - |
Witamina A | 211 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.04 mg | 3.3% DV | 20.45% D |
Witamina B12 | 0.09 ug | 3.8% DV | 23.01% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.02 mg | 1.5% DV | 9.44% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.7 mg | 4.4% DV | 26.84% D |
Witamina B6 | 0.08 mg | 4.7% DV | 28.87% D |
Witamina C | 8.8 mg | 9.8% DV | 59.99% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 69.1 ug | 58% DV | 353% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 92 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 52 ug | - | - |
Folate, food | 0 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 0 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 4 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 11 ug | 1.2% DV | 7.5% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 4 mg | 27% DV | 164% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 4 mg | 0.3% DV | 1.89% D |
Miedź | 0.03 mg | 3.3% DV | 20.45% D |
Żelazo | 0.27 mg | 1.5% DV | 9.2% D |
Magnez | 6 mg | 1.4% DV | 8.76% D |
Fosfor | 25 mg | 2% DV | 12.27% D |
Potas | 108 mg | 2.3% DV | 14.1% D |
Selen | 1.6 ug | 2.9% DV | 17.85% D |
Sód | 905 mg | 39% DV | 241% D |
Cynk | 0.2 mg | 1.8% DV | 11.15% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 2.3 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 17.24 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.07 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 8.2 g | - | |
Kwas masłowy | 0.01 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.01 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.01 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.01 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.09 g | - | |
Kwas palmitynowy | 3.79 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.44 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 2 g | 0.7% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 2.6 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 4 mg | 1.3% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 58.7 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central