Red pepper, cooked, as ingredient - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

This item comes from dietary surveys (specifically FNDDS) which offer detailed insights into the nutrients and components of everyday foods and drinks. It may not necessarily represent a single basic product, but rather a composite dish made from multiple ingredients.

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 28 kcal -
Białko 1.06 g 2.1% DV 151% D
Tłuszcz 0.32 g 0.4% DV
Węglowodany 6.48 g 2.4% DV
Cukry 4.52 g -
Błonnik 2.3 g 8.2% DV 587% D
Woda 91.62 g -
Sód 4 mg 0.2% DV
Cholesterol 0 mg 0% DV

Witaminy

Cholina 6 mg 1.1% DV 77.92% D
Kwas foliowy 42 ug - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.05 mg 4.3% DV 310% D
Witamina B12 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.09 mg 6.7% DV 478% D
Witamina B3 (Niacyna) 1 mg 6.3% DV 446% D
Witamina B6 0.28 mg 17% DV 1185% D
Witamina C 117 mg 130% DV 9262% D
Witamina K (filochinon) 5.3 ug 4.4% DV 315% D
Karoten, alfa 20 ug - -
Karoten, beta 1659 ug - -
Kryptoksantyna, beta 501 ug - -
Folate, food 42 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 42 ug - -
Kwas foliowy 0 ug 0% DV 0% D
Retinol 0 ug - -
Witamina A, RAE 160 ug 18% DV 1270% D
Witamina B12, dodana 0 ug - -
Witamina D (D2 + D3) 0 ug 0% DV 0% D
Witamina E 1.7 mg 11% DV 810% D
Witamina E, dodana 0 mg - -

Minerały

Wapń 8 mg 0.6% DV 43.96% D
Miedź 0.02 mg 2% DV 143% D
Żelazo 0.46 mg 2.6% DV 183% D
Magnez 13 mg 3.1% DV 221% D
Fosfor 28 mg 2.2% DV 160% D
Potas 227 mg 4.8% DV 345% D
Selen 0.1 ug 0.2% DV 12.99% D
Sód 4 mg 0.2% DV 12.42% D
Cynk 0.27 mg 2.5% DV 175% D

Brak danych

Źródła