Fasola mung, gotowana - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

This item comes from dietary surveys (specifically FNDDS) which offer detailed insights into the nutrients and components of everyday foods and drinks. It may not necessarily represent a single basic product, but rather a composite dish made from multiple ingredients.

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 156 kcal -
Białko 6.52 g 13% DV 167% D
Tłuszcz 6.86 g 8.8% DV
Węglowodany 17.8 g 6.5% DV
Cukry 1.86 g -
Błonnik 7.1 g 25% DV 325% D
Woda 67.53 g -
Sód 218 mg 9.5% DV
Cholesterol 0 mg 0% DV

Witaminy

Cholina 27.3 mg 5% DV 63.64% D
Kwas foliowy 140 ug - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.15 mg 12% DV 155% D
Witamina B12 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.05 mg 4.2% DV 53.25% D
Witamina B3 (Niacyna) 0.51 mg 3.2% DV 40.79% D
Witamina B6 0.06 mg 3.5% DV 44.49% D
Witamina C 0.9 mg 1% DV 12.82% D
Witamina K (filochinon) 9.6 ug 8% DV 103% D
Karoten, alfa 0 ug - -
Karoten, beta 13 ug - -
Kryptoksantyna, beta 0 ug - -
Folate, food 140 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 140 ug - -
Kwas foliowy 0 ug 0% DV 0% D
Retinol 0 ug - -
Witamina A, RAE 1 ug 0.1% DV 1.42% D
Witamina B12, dodana 0 ug - -
Witamina D (D2 + D3) 0 ug 0% DV 0% D
Witamina E 1.19 mg 7.9% DV 102% D
Witamina E, dodana 0 mg - -

Minerały

Wapń 25 mg 1.9% DV 24.65% D
Miedź 0.15 mg 16% DV 207% D
Żelazo 1.31 mg 7.3% DV 93.3% D
Magnez 45 mg 11% DV 137% D
Fosfor 92 mg 7.4% DV 94.36% D
Potas 247 mg 5.3% DV 67.38% D
Selen 2.3 ug 4.2% DV 53.61% D
Sód 218 mg 9.5% DV 122% D
Cynk 0.78 mg 7.1% DV 90.91% D

Brak danych

Źródła